≫ 

Penal koji je uzburkao Srbiju iz ugla igrača Čuke: Sudije vide ono što žele da vide

Petar Jovanović vidi dvostruke aršine arbitara i eksperata

  • 14

Dovoljan je bio samo jedan penal (još jedan penal) za nekog od "večitih" pa da se ionako zapaljiva topčiderska relacija sa brzogorećim fitiljem ponovo usija od saopštenja i obostranih optužbi.

Pešićev pad pred golom Čukaričkog za penal bio je uvod u preokret crveno-belih na Banovom Brdu, ali i povod da se čuje negodovanje uvijeno u saopštenje iz Humske.

>>> Zahvalio bih igraču Čukaričkog što nisam slomio vrat: Pešić urnebesno odgovorio na prozivke Brđana zbog penala! (FOTO)

Ponovo smo svedoci (čitaj taoci) "puškaranja" dva tabora...

Reč dajemo čoveku koji je sve "izazvao", fudbaleru Čukaričkog Petru Jovanoviću. On je inicirao penal o kojem se priča. On je povlačio, ali - tvrdi: prvi bio povučen i fauliran!

Reč stručnjaka protiv vaše: sudijska analiza je bila neumoljiva - skrivili ste penal.

- Dobro, sve oni nađu ono što hoće da nađu kao što ste videli u analizi (eksperata na Areni sport). Uvek nađu materijal koji se njima sviđa - ne miri se, u razgovoru za Telegraf, sa konačnom odlukom Jovanović, pa kreće da detaljiše:

- Snimak treba da se pogleda od početka duela. Na kraju se stvarno vidi da sam ja njega povukao, mahinalno je bilo, ruka mi je ostala da se zadrži na njemu, ali postoji i deo gde se vidi, kada počinje duel, gde on mene faktički sklanja sa obe ruke i zavlači mi pod vrat - pojašnjava i upućuje na "printskrin" tog detalja koji možete pogledati na kraju teksta.

- To je završetak duela, pre toga je bio faul nada mnom, ali oni da hoće drugo da nađu, našli bi - stavlja tačku na ovu priču.

- To je to, ispalo je kako je ispalo, mediji su preneli završetak duela, ali dobro, šta je tu je. Ako su stručnjaci za suđenje procenili da je to penal, svaka im čast. Čestitam Zvezdi na pobedi.

Aleksandar Pešić je imao komentar na penal, oglasio se na instagramu ironičnom porukom...

- Pešićevu poruku neću da komentarišem. Idemo dalje, okrećemo se narednim izazovima. Nema svrhe da se žalimo, nema nazad, to je već prošlo vreme.

 
Jel još neko sem igrača Čukaričkog video faul nad Perom pre penala #football #fkčukarčkiA post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on

(M. Bogovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    29. novembar 2017 | 15:38

    Kada bi neko pisao o ovoj fudbalskoj zvezdi da mu nije ovoga? Novinari kluba iz Humske jedva docekali pa ovog genija svaki dan intervjuisu. Kao da niko osim njih nema oci?!

  • Moralni Gmizavac

    29. novembar 2017 | 17:04

    Nije bitan penal za Zvezdu,vec penal koji nije sviran za Cukaricki na 1:0 ! Koga više cudi to?Nikoga!Postalo je jadno više ovo pomaganje Zvezdi!

  • Ja...

    29. novembar 2017 | 16:01

    Ajde ne lupajte,pogledajte kako ga je streso ko vrecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA