Navijači Zemuna grudvama zasluli Drinčića da ne može da izvede korner, a onda je Lalatović sačekao gol Čuke, pa simulirao seks (VIDEO)

Čukarički je pobedio Zemun na Banovom brdu uz zanimljiva dešavanja sa tribina i pored terena

  • 3

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su pobedili Zemun 4:1 (1:1) u poslednjem meču 20. kola Superlige Srbije u kome su viđene neke nerealne scene, kao što je ometanje izvođača kornera od strane navijača koji su ga gađali grudvama.

>>> Neviđena brzina bivšeg igrača Partizana: Bio je daleko iza protivnika, proleteo je pored njega brzinom munje, a onda se obrukao pred golom (VIDEO)

Takva situacija viđena je na startu utakmice, u 11. minutu, kada je Nikola Drinčić pokušao da izvede korner, ali je sa tribine Taurunum Bojsa poletela gomila malih snežnih ''projektila'' zbog je ubrzo pobegao sa tog mesta.

Zbog toga je morao da priđe golman Zemunaca Bojan Šaranov, koji ih je zamolio da prestanu sa gađanjem i da dozvole da se utakmica nastavi.

Zemun je zatim poveo u 13. minutu pogotkom iskusnog Miroslava Lečića, pre nego što su na Banovom brdu preokret režirali Asmir Kajević u 34, 70, Semjuel Ovusu u 80. i Petar Jovanović u 86. minutu.

Posle gola Kajevića za 2:1, Nenad Lalatović se burno radovao, a zatim je usledila i mala osveta navijačima Zemuna, pošto se okrenuo ka njima i pokretima gestikulirao seks u njihovom pravcu.

Čukarički je sada na deobi četvrtog mesta, zajedno sa Voždovcem, dok je Zemun ostao 11. na tabeli domaćeg šampionata.

Ranije u toku dana, takođe u odloženim utakmicama zbog snega, Borac i Napredak su u Čačku odigrali 3:3, dok je Radnički posle velikog preokreta od 0:2 stigao do 3:2 na Banjici protiv Rada.

Pogledajte kako je izgledalo gađanje Drinčića, a Lalatovićevo radovanje ka navijačima Zemuna pogledajte na 7.20:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • италијано даса

    4. decembar 2017 | 23:11

    Овај Лалатовић,једном одвратан тип. Уместо да смирује тензије,он их ,,подгрева".

  • Srdjan

    5. decembar 2017 | 07:46

    Gađaj pokvarenog Drinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA