Anđele moj, sudbina je rekla da je ovo naš datum! Vujadin Savić hoće da rođendan ćerke proslavi pobedom nad Kelnom (FOTO)

Više nego ikad, Vujadin će želeti pobedu

  • 16

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić ima dvostruki motiv da pobedi Keln u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Njegovoj ćerki je danas rođendan, pa se Vujadin nada da će ovaj datum imati dodatnu simboliku podvigom protiv nemačke ekipe.

>>>Sačekuša za Kelnove ultrase na aerodromu: Divlje horde stigle u Beograd! Pretili, sakrivali lica, u pratnji policije krenuli ka centru grada! (VIDEO) (FOTO)

- Sudbina nije bila da se rodiš 6. decembra kada je tvoj deda Dušan dao čuveni gol Arsenalu, isto tako ni da se rodiš 8. decembra kada je naša Zvezda bila prvak sveta! Ali je sudbina bila da se rodiš tog 7. decembra, na današnji dan, dan kada se tvoj tata bori da pred 55.000 ljudi uđe u istoriju kluba! Ono o čemu su maštale generacije! Čak 25 godina čekamo Zvezdino proleće, a večeras na nju miriše! Anđele moj, izabrala si svoj datum, ali sam sada shvatio da si ipak želela da mi imamo NAŠ datum! VOLIM TE LJUBAVI MOJA!

To je bila Vujadinova poruka koja je izazvala oduševljenje navijača, uoči meča decenije protiv Nemaca, koji počinje u četvrtak od 21.05.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    7. decembar 2017 | 14:19

    Ispuniće ti se to, dobri čoveče :)

  • vuk

    7. decembar 2017 | 14:25

    Srecno ljudino!!! I naravno tvojoj princezi puno zdravlja i srece u zivotu. Suze su mi krenule emotivni covece. Gazimo veceras.

  • Subotica

    7. decembar 2017 | 15:15

    Dace Bog da Ti se ispuni zelja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA