EVROGOL NA KROVU: Goleada Voždovca i Spartaka pripala gostima! Ponovo je suđenje bilo u centru pažnje (VIDEO)

Golubovi slavili rezultatom 3:2

  • 2

''Evropski'' derbi između Voždovca i Spartaka je opravdao očekivanja!

Dva tima koja se bore za vrh tabele, odnosno za izlazak na evroscenu, otvorili su 21. kolo Super lige, a pobedu je rezulttaom 3:2 upisao Spartak.

Međutim, senku na ovaj meč bacilo je suđenje Srđana Jovanovića koji je dosudio sumnjiv penal za goste koji su i treći gol postigli iz ofsajd pozicije.

Strelac je bio Mile Savković koji je meč otvorio evrogolom. Na 2:0 je povisio Ivanović sa bele tačke u 51. minutu, da bi za Voždovac golove dali Filipović i Ćirković u 79. i 85. minutu.

Spartak je 3. sa 39 bodova, Voždovac 4. sa 35.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    9. decembar 2017 | 00:45

    Ovo je čardak ni na nebu ni na zemlji . Neviđena glupost od stadiona . Kapacitet tribina 5.000 mesta , a iz bezbedonosnih razloga utakmicama sme da prisustvuje samo 1.000 posmatrača . Mislim da je fudbalskije bilo igrati kada je teren bio u rupi , u moje vreme , pre tridesetak i koju godinu više , a na betonskim tribinama sa 4 hiljade mesta stane 5 hiljada gledalaca . Srpska liga , tada treći stepen takmičenja u SFRJ , a jača nego sada prvi rang u Srbiji .

  • Nesa CZ

    8. decembar 2017 | 21:40

    Opet sudija, pa dokle vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA