Đukić nervozno odgovorio na pitanje novinarke: Po ovakvom terenu ne može da se igra bolji fudbal! (VIDEO)

Trener Partizana nije bio preterano zadovoljan za analizu meča u Kruševcu

  • 6

Fudbaleri Partizana poraženi su sa 2:1 u Kruševcu od Napretka i tako su pred derbi možda i izgubili sve šanse za titulu. Crno-beli su tako omogućili svom večitom rivalu da pred 156. Večiti derbi dođu do ogromnih 9 bodova razlike ukoliko savladaju Borac.

Navijači crno-belih su u finišu meča iskazali nezadovoljstvo zbog novog neuspeha u Superligi skandiranjem protiv svog trenera. Orilo se ''Đukiću, odlazi'' pod Bagdalom.

- Ne mogu da zamerim ništa ekipi, po ovakvom terenu ne može da se igra bolji fudbal. Nismo iskoristili šanse, protivnik jeste i to je to. Ne mogu da zamerim igračima što nisu odigrali bolji fudbal - bilo je sve što je Đukić rekao o utakmici u Kruševcu.

Novinarka Arene je po završetku meča pitala trenera domaćih kako je zadovoljan što je posle Zvezde pobedio i Partizan sa Napretkom.

- Radio sam ja to i sa Novim Pazarom i sa Borcem - podsetio je Kosanović, a onda se nadovezao na analizu meča.

- Ali nije to bitno, bitno je da smo i jedni i drugi uspeli da odigramo lepu utakmicu u ovako teškim uslovima. Bilo je interesantno za publiku, bilo je tri golova, moglo je još toliko da ih bude. Partizan je bio dominantniji, ali mi smo bili opasniji po gol. Moramo da budemo prezadovoljni, 21 osvojen bod u 11 utakmica, to je fenomenalan uspeh za nas - rekao je Milorad Kosanović, koji je preuzeo tim koji je bio u očajnoj situaciji i bukvalno preporodio Kruševljane.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жика Живац

    10. decembar 2017 | 18:29

    A jel igrao Napredak na tom terenu?

  • Dak

    10. decembar 2017 | 19:49

    Opet vam trener nevalja.Pa glodari da li ste vi normalni.Prosli ste dalje u Evropi sta jos hocete?Pa ne mozete da pobedjujete svuda,niste vi Zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA