≫ 

BOMBA U ZVEZDI: Aleksandar Katai se vraća?

Nije se naigrao u Alavesu i rastanak sa klubom iz Španije je realna opcija već ove zime

  • 33
FK Crvena zvezda - FK Vozdovac, Aleksandar Katai Foto: Marko Todorović

Pominje se da bi Crvena zvezda ove zime mogla da vrati nekoliko bivših igrača, a jedan od njih je i Aleksandar Katai, koji bi trebalo da napusti Alaves ove zime.

Iako kontakt sa njegovim menadžerima nije uspostavljen, Žurnal prenosi da se na Marakani razmišlja u tom pravcu.

>>> Pred Le Talekom su tri opcije: Trenutno je najbliži onoj najmanje povoljnoj po Zvezdu!

Katai je u Zvezdi eksplodirao u sezoni 15/16, nakon koje je prodat Alavesu za 2 miliona evra. Međutim, tamo se za godinu i po dana nije naigrao, a u poslednje vreme je i van protokola i van planova trenera, pa je odlazak logičan sled okolnosti.

To pokušavaju da iskoriste na Marakani i pomno prate situaciju oko Kataija.

Ono što je povoljna okolnost za Zvezdu, jeste da bi Kataija mogla da dobije za mali novac ili bez obeštećenja ukoliko dođe do raskida ugovora, a takođe i igrača koji bi mogao da joj pomogne u Evropi, pošto prvi pik za krilnu poziciju, El Fardu Ben iz Olimpijakosa ne bi mogao da igra protiv CSKA, jer je već bio licenciran za Atinjane.

Zvezda bi tokom zime mogla da ostane i bez Slavoljuba Srnića, koga želi turski Trabzon.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zamorano

    22. decembar 2017 | 12:36

    NE znam kako ce se in snaci kod Miloojevica gde krilni igraci moraju da igraju obranu I da trce gore dole,ovaj samo visi u napadu,zato I nije uspeo u Spaniji,ali odlican igrac za nasu ligu!!

  • trtoje

    22. decembar 2017 | 22:34

    on je odlican igrac,i bas mi je dargo ako se vrati,ni je mi jasno da tako kvalitetan igrac nije ima mesta u jednom budjavo alavesu

  • ☆☆☆

    22. decembar 2017 | 11:54

    Ako ode Srnić taman će biti zamena za tu poziciju. Možda se on ne snalazi u inostranstvu ali da zna zna. Dečko ima ono što nama treba, dribling, brzinu.. osećaj za gol. On na jednoj, Radonjić na drugoj strani, Đuričić u sredinu i biće to sjajno. Igrači na sredini koji znaju da driblaju i brzi su a i postižu golove. Isto važi i za Filipa.. Zvezda će im odgovarati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA