Najkorisniji igrač Super lige poručio: Hoću u Partizan!

Đorđe Ivanović nema dilemu

  • 14

Interesovanje Partizana postoji, a i želja samog igrača nije sporna! Ostaje samo da Spartak iz Subotice kaže DA i realizacija transfera Đorđa Ivanovića može da počne.

Najkorisniji igrač Super lige po izboru Zajednice nalazi se na meti crno-belih koji su očigledno u prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu prilikom dovođenja Ivanovića.

- Hoću u Partizan Voleo bih da karijeru nastavim u Humskoj. Ali, pita se Spartak. Ukoliko obe strane budu zadovoljene, verujem da neće biti problema - rekao je Ivanović za Sportski žurnal.

Ofanzivni vezista smatra da je pravo vreme da napusti Spartak, a zanimljivo da je jesenas dao gol crno-belima u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...

    28. decembar 2017 | 01:57

    Ako si voljan da unistis karijeru srecno

  • NEMANJA PFC

    28. decembar 2017 | 00:45

    Dobro dosao i srecno

  • mix

    28. decembar 2017 | 10:30

    Momak je odlicno procenio da ce u ekipi sampiona najbolje proci. Igrace Ligu Evrope, ima skoro zagarantovano mesto startera kad ode Tawamba, mlad je i dve godine igranja u Partizanu ce ga toliko oplemeniti da ce zavrsiti u Engleskom Premieru! Uopste nisam nerealan, decko je strasna desetka. Kad ga Djuka upari na srednjaku sa dobro pripremljenim Sumom, mislim da ce to biti haos od razbijanja protivnika!Pocetna ponuda verovatno ce biti poboljsana jer je 400 K ipak nesto ispod njegove cene, ali je procenat svakako obecavajuci za Suboticane. On bi u Partizanu mogao da nabilda cenu i do 5-7 mil. evra a 20 posto su ozbiljni novci za mali klub iz SUbotice. Pa neka je sa srecom momku i Partizanu! Tako i prilici da sampion dovodi najbolje a i decko da ide u sampionski klub!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA