Brate, kad stiže rakija? Krstajić slao kajsijevaču Rakitiću i Mesiju, obožavaju je još Švajni, legende Zvezde i Partizana (FOTO)

Novi selektor Srbije slao je rakiju čak i u Barselonu

  • 25

Mladen Krstajić preuzeo je "vruću" klupu Orlova pred Mundijal, a uoči izazova karijere, mir nalazi među buradima rakije.

U vojvođanskom Banatskom Velikom Selu, Krstajić je ugostio "Alo", gde je otkrio gde je sve otišla njegova rakija.

- Našu rakiju pila je i Barselona! I traži još. Zove me Ivan Rakitić i pita: „Brate, kad stiže? Ovi moji iz Barse poludeli za njom.Pa kako da ti pošaljem, dođi po nju, kažem mu - priča Krstajić.

On je prvo otvorio kafić u centru Kikinde, pretvorio ga je zatim u restoran, a rakija pod imenom "Hubert" postala je neizostavna u meniju.

- Brali smo kajsiju. Supruga, troje dece i ja, svastika i njena deca, sestra i njena deca, otac, bilo nas je dvadesetak. Plus dvadesetak nadničara. U četiri ujutro ustajanje, od pet berba. I tako sedam dana. Ubrali smo oko 60 tona kajsije. Šta je trebalo, da sedim u Beogradu, pušim tompus i da kažem: „Ja sam Mladen Krstajić, a vi klošari tamo radite.“ Ma ne pada mi na pamet. Ako sam posadio, ima da berem. I ne da me nije sramota, nego mi je i zadovoljstvo. Tako sa suprugom, koja je dete sa sela, kao i ja, vaspitavam decu. Da ako žele nešto da imaju, moraju da rade - dodao je Krstajić.

On je naveo i da su njegovu rakiju probali u KK Crvena zvezda, zatim Slavoljub Muslin, Željko Obradović, Dejan Bodiroga, Bastijan Švajnštajger...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legionar

    31. decembar 2017 | 13:17

    Brate sad te svi hvale dobar si covjek ovo ono ako ne prodjes grupu na svetsko svi ce da te pljuju takav je nas narod takvi smo mi.

  • Sale

    31. decembar 2017 | 12:41

    Svaka cast domacinski

  • XXX

    31. decembar 2017 | 12:46

    Rijetko dobar covjek....sve pohvale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA