Zvezda zbog Prijovića ostaje bez 10 miliona evra?

Transfer srpskog reprezentativca u Ren pokvario bi prelazak Boaćija u redove francuske ekipe, koja je bila izuzetno zainteresovana za napadača Zvezde

  • 19

Crvena zvezda će ove zime najverovatnije prodati Ričmonda Boaćija, što je potvrdio i Zvezdan Terzić na prvoj prozivci u 2018. godini. Međutim, posao može da se zakomplikuje, jer je jedan od najzainteresovanijih klubova za napadača iz Gane - Ren pronašao zamenu u vidu Aleksandra Prijovića.

Grčki mediji preneli su informaciju da je PAOK pristao na ponudu Francuza od 4,5 miliona evra i da je ostalo još samo da klub i igrač dogovore lične uslove.

Ren je u prethodnom periodu kao prvog pika za poziciju napadača označio Ričmonda Boaćija i pominjalo se da su spremni da plate i do 10 miliona evra.

Ipak, Boaći nije bio preterano zainteresovan za prelazak u Francusku i primamljivije mu je delovalo interesovanje klubova iz Premijer lige.

Ukoliko se realizuje transfer Prijovića, to znači da bi Zvezda ostala bez sigurnih 10 miliona evra.

Pogledajte i šta je sve Zvezdan Terzić rekao o ponudama za Boaćija i transferima Zvezde u ovom prelaznom roku:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moralni Gmizavac

    10. januar 2018 | 11:10

    Znaci Prijovic vrijedi 4.5 mil ,a Boaci 10mil. ??? Hahahaha Mozda kada bi se pitali Terza i ostali iz Zvezde. Oni bi uzeli 2miliona za Boacija samo kad bi neko dao...

  • ralex

    10. januar 2018 | 11:43

    Proslog leta Partizan je prodao Leonarda i Djurdjevica za "rekordnu" sumu ali....ukupan dug Partizana nije smanjen ni za CENAT. Znaci silne milione pojela maca. Zvezda je svo vreme pricala da Boci ne ide ispod 15 miliona kad sad 10 znaci neko se vec ugradio sa 5 miliona.

  • Marko

    10. januar 2018 | 10:22

    Zamisli ti to, Prijovic ide za 4.5 miliona, a Boace ne ide ispod 8. Pa zar neko stvarno misli da je Boace bolji igrac od Prijovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA