≫ 

Zvezda i Boaći uskoro dobijaju ponudu koju neće moći da odbiju

Turci imaju novac koji crveno-beli žele

  • 16

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći tražen je na evropskom tržištu, njegove igre malo koga su ostavile ravnodušnim pa je iz dana u dan sve veći broj onih koji vide Ganijca kao dodatak u svojim redovima.

Boaći je Zvezdin, ali to možda neće biti do kraja januara, ako se ostvari naum uprave Bešiktaša koja upravo u golgeteru crveno-belih vidi pravo rešenje za svoje ciljeve.

Turski mediji donose priču o nameri prvaka države i učeniska Lige šampiona da investira novac od prodaje napadača Čenka Tosuna Evertonu za 30 miliona evra, u dvojicu napadača: Kevina Gameira iz Atletiko Madrida i Boaćija.

Gameiro je glavna meta.

Sa povratkom Dijega Koste među "jorgandžije" Gameirov status biće marginalizovan, pa je pravo vreme da se priča o njegovom odlasku na mesto gde će imati daleko više prostora da igra. Turci će, navodno, u narednim danima preći na stvar na ovu temu, preduzeti konkretne korake i pokušati da isposluju transfer omalenog francuskog napadača.

U priči je i Boaći, i te kako: on nije "plan B" ako Gameiro "ne prođe", već je u planu da i on, uz napadača Atletika, stigne u klub jer se, pišu Turci, nalazi na samom vrhu liste igrača za koga su u Bešiktašu dali "zeleno svetlo" za transfer.

Naravno, pita se vlasnik Boaćijevog ugovora Crvena zvezda, koja upravo od prodaje sjajnog napadača očekuje najveći priliv novca za dalje investicije u igrački kadar i otplatu dugova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    10. januar 2018 | 15:53

    90 miliona nudi fk Dusko iz Klenja kod Bogatica , ali ce garagan morati da kopa kukuruz i usput da lagano ispravlja krivu Drinu kod Crne Bare.

  • Nusknvp

    10. januar 2018 | 19:44

    Hahaha a sta Chelsea ceka ? :)

  • Cole

    10. januar 2018 | 13:58

    45 miliona za boacija nudi vrbanjusa iz sarajeva braco poslao ponudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA