Fernando Felicevič - čovek koji stoji iza najveće sapunice prelaznog roka: On odlučuje hoće li Sančez u Siti ili Junajted!

Južnoamerički super-agent jedan od razloga sage oko fudbalera Arsenala

  • 0

Malo koja fudbalska tema poslednjih meseci zauzima toliko prostora kao priča o budućnosti Aleksisa Sančeza. Jasno je da se Čileanac neće zadržati na "Emirejtsu", ali i dalje je misterija kada će Sančez napustiti "tobdžije", kao i gde će nastaviti karijeru.

Iako su se pojavile informacije da je napadač Arsenala dogovorio lične uslove sa Mančester sitijem i da će se pridružiti ekipi Pepa Gvardiole, u poslednjem času se umešao i Junajted u pokušaju da privoli brzonogog fudbalera da se pridruži crvenom delu Mančestera.

Naime, Junajted je spreman da odgovori na ponudu gradskog rivala, pa čak i da je pojača, što bi bio ozbiljan udarac "građanima".

Međutim, iza cele sage prepune intriga i mogućih obrta, ne stoji lično Sančez već čovek koji odlično zna kako se dobro posluje. Poznat kao "kralj južnoameričkog fudbala", Fernando Felicevič predstavlja Sančeza kroz ceo proces.

Printskrin. Twitter/@ Felicevich

Felicevič kao super-agent je neka vrsta južnoameričkog odgovora na Horhea Mendesa ili Mina Rajolu, pošto zastupa 39 klijenata uključujući Sančeza, Garija Medela, Artura Vidala i mnoge druge.

Ono što je posebno ineresantno je da Felicevič nije imao nikakav kontakt sa profesionalnim fudbalom do svoje 33 godine dok se nije sreo sa Pablom Lancijem, starim prijateljem koji je u tom trenutku bio na zalasku karijere.

Fernando Felicevič je bivši ragbi igrač koji se 2002. godine preselio u Čile i počeo da radi za globalno poznatu markentišku agenciju, ali je gore pomenuti Lanci uvideo potencijal da Felicevič postane fudbalski agent.

Sada argentinski super-agent ima jednu težnju, da postane najvažniji fudbalski agent na planeti.

Foto: Tanjug/Ap

Polako,a li sigurno, njegov plan počinje da se ostvaruje, budući da je otvorio kancelarije u Argentini i Peruu, a sledeća stanica je Brazil, pa ne čidi podatak da se prošle godine našao na šestom mestu Forbsove liste najmoćnijih svetskih agenata.

Zahvaljujući svojoj reputaciji, Feliciveč je brzo postao blizak sa nekoliko fudbalera, što mu je pomoglo u daljoj karijeri.

Sada se Felicevič najviše pita u transferu koji "drma" Ostrvo. Kada je Siti poslao ponudu za Sančeza, Felicevič je na Tviteru "zapratio" Junajted i napravio potpuno pometnju i najavio "rat" među gradskim rivalima.

Felicevič neće samo osigurati svom klijentu unosan ugovor, već i sebi obezbediti pet miliona od njegovog transfera.

Još samo ostaje pitanje gde i kada će Sančez nastaviti karijeru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA