SRPSKA TRANSFER PIJACA: Šaranov blizu Radničkog, bivši igrač Zvezde ponovo u Spartaku!

Polako se slažu kockice u većini srpskih klubova

  • 0

Srpska transfer pijaca radi punom parom i većina klubova pokušava koliko toliko da oformi sastav pred odlazak na drugi deo priprema.

Neke ekipe su već i otišle, a među njima je i Radnički iz Niša.

Nišlije su nedavno dovele Sinišu Babića, Dušana Mićića i Lukasa Žuniora, a timu se u Beleku priključio i Radoš Bulatović. Iskusni štoper je po treći put zadužio dres Radničkog.

Sve bliži Čairu je i nekadašnji golman partizana Bojan Šaranov. Pregovori su u toku i očekuje se da Šaranov parafira ugovor.

Kada smo već kod Radničkog, vredi pomenuti da Nišlije žele dva fudbalera Crvene zvezde na pozajmicu.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Spartak iz Subotice je u utorak definitivno prodao svog najboljeg igrača Đorđa Ivanovića Partizanu, ali su Golubovi jači za Vanju Vučićevića (pozajmica iz Zvezde), Nikolu Popovića, golmana Ivana Lučića i Stefana Miloševića.

Milošević je povratnik u Spartak, pošto je upravo iz ovog kluba otišao u Crvenu zvezdu pre godinu i po dana. Na izlaznim vratima je Nemanja Nikolić koji ima želju da pređe u Vojvodinu. Nikolić je, inače, drugi strelac kluba.

Što se tiče Vojvodine, vredi pomenuti da Ilija Stolica na pripreme neće povesti Damira Kojaševića. Njemu ugovor ističe na leto i ima dozvolu da nađe aganžman. Pogotovo što neće da produži saradnju sa crveno-belima.

Anes Rušević i IBrahim Ndiaje su u utorak zvanično potpislai ugvore sa Napretkom, dok je Risto Ristović na probi u Surdulici. Reč je o iskusnom igraču koji stiže iz podgoričke Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA