≫ 

Selektor Srbije prodao igrača Rozenborgu za milion maraka!

Radnik iz Bijeljine nastavio trend odličnog poslovanja

  • 10

Mladen Krstajić je za samo tri godine preporodio Radnik iz Bijeljine i pokazao da nije samo selektor koji će voditi Srbiju na Mundijalu, nego i odličan funkcioner.

Najnoviji dokaz za to jeste prodaja Besima Šerbečića Rozenboru za šta je premijerligaš iz Bijeljine inkasirao milion maraka, odnosno nešto malo više od pola miliona evra.

Defanzivac Radnika je potpisao ugovor na četiri godine, a nedavno je dobio i poziv Roberta Prosinečkog da se priključi reprezentaciji BiH po turneji u SAD.

Inače, Krstajićev Radnik je ubedljivo najviše zaradio na transferima od 2016. godine. Pored Šerbečića, oni su svojevremeno prodali i Memiševića u Groningen za 800.000 maraka.

Foto: Marko Todorović

Zanimljivo, Krstajića su nedavno napadali  da previše forsira muslimane u Radniku, iako su baš dvojica muslimana donela ukupno 1.8 miliona u klub.

- Dok sam na čelu kluba, a tu ću biti sve dok me ne oteraju, igraće se onako kako ja budem svirao. Odrastao sam u multietničkoj sredini, igrao i živeo u velikim evropskim gradovima i ne želim uopšte da budem deo bilo kakvih priča koje imaju veze sa nacionalizmom. Čovek sam od sporta, politikom se nisam i nikada neću baviti, a još jednom ću ponoviti, dok se pitam za nešto u Radniku će igrati samo igrači koje ja i moji saradnici dovedemo. Kako se oni zovu, šta su po nacionalnosti, uopšte nas ne interesuje - rekao je selektor tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lelic

    27. januar 2018 | 10:25

    Takoje Mladene samo nastavi tako a ovi sto misle da su veliki srbi a da znaju da su u dusi tako mali.

  • Rogozin

    27. januar 2018 | 11:26

    Bravo Mladene za jasan i konkretan odgovor. Tako se to radi. Nece tebi da upravlja navijacka bagra koja nema veze sa sportom.

  • salko

    27. januar 2018 | 22:47

    Dobri ljudi u vremena zla.Svaka ti cast Mladene,malo svjetla na ovim mracnin balkanskim prostorima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA