≫ 

Alonso i Bačuaj razbili Njukasl i prošli među 16 najboljih u FA kupu

Miči Bačuaj postigao 4. gol na poslednja 4 meča

  • 0

Fudbaleri Čelsija pobedili su u utakmici FA kupa Njukasl sa 3:0 (2:0) i plasirali se u osminu finala.

>>>Gvardiola o odlasku Sančeza u Junajted: Ne možemo da platimo 22 vrhunska fudbalera!

Četa Antonija Kontea izgleda ne namerava da stane. Posle velike pobede nad Noričem, u prošlom kolu FA kupa, kada su sa 9 igrača i penal serije došli do pobede, ovoga puta nije bilo takvih problema.

Igrao se 31. minut. Azar je poveo odličan napad i dodao do Alonsa koji je bio na levoj strani kaznenog prostora gostiju, on je odmah prosledio loptu ka Belgijancu, koji nije imao većih problema da savlada Derloua za 1:0.

Pred sam kraj prvog dela igreu 44. minutu, videli smo sličan scenario kao i kod prvog pogotka. Ovoga puta Azar je poslao precizan pas do Bačuaja koji je uputio udarac ka golu koji, posle neuspele blokade defanzivca Njukasla, završava u mreži Svraka.

Plavci su najbolje ostavili za kraj.  Slobodnjak sa desne strane kaznenog prostora efektno je realizovao asistent kod prvog gola Markos Alonso i tako najlepšim potezom na utakmici stavio tačku na ovaj meč i poslao svoju ekipu među 16 najboljih.

Koliko su se u Londonu svi, osim gostiju, dobro zabavljali pokazuje i fotografija na kojoj navijači transparentima podsećaju Azara da baš njima pokloni dres posle utakmice:

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA