ZVEZDA STIGLA U RUSIJU: Crveno-bele dočekao minus i vest da bi utakmica protiv CSKA mogla da se igra van Moskve (FOTO) (VIDEO)

Najavljivani minus i dalje je jedna od gorućih problema

  • 6

Malo pre 13.00 časova po srpskom vremenu, fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Moskvu na megdan ekipi CSKA!

Ekspediciju crveno-belih dočekala je naširoko poznata zima i šest stepeni ispod nule. Ali i vest da bi revanš meč 1/16 finala Lige Evrope mogao da se igra van Moskve.

>>> ČETIRI puta je Zvezda prolazila dalje u Evropi posle 0:0 na Marakani: Ovo su ti legendarni mečevi! (VIDEO)

Naime, prema informacijama jednog ruskog novinara koji je bio na konferenciji CSKA, UEFA razmatra da se utakmica igrta u Sočiju.

Foto: Telegraf

U sredu se u Moskvi očekuje - 15, možda čak i - 18, što su svakako nerealni uslovi za igru.

- Iz prakse znam, pa mogu da kažem da je veoma teško igrati na minus 15 ili minus 17, ali ne postoji pravilo koje nalaže odlaganje utakmica ili pomeranja. A ni ja ne mogu da odredim koje su to temperature na kojima fudbal ne može da se igra. Ali postoje neke specifičnosti. Recimo, lopta drugačije odskače. Mada, nije to tolika razlika za igrače koliko za navijače. Jasno je da im ne bi bilo nimalo prijatno na ovakvim temperaturama - rekao je trener Armejaca Viktor Gončarenko, a prenosi sajt Čempionat.

Ukoliko ne bude nekih pomeranja, utakmica u u Moskvi će se igrati u sredu od 18.00 časova.

Trener Zvezde Vladan Milojević poveo je ovih 20 fudbalera:

Foto: Telegraf

Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Milan Rodić, Srđan Babić, Stefan Hajdin, Marko Gobeljić, Damijan Le Talek, Mičel Donald, Branko Jovičić, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Slavoljub Srnić, Nemanja Milić, El Fardu Ben i Aleksandar Pešić.

Sudeći po izjavama, Zvezdine fudbalere ne brine niska temperatura u Rusiji. Koncentrisani su na samu igru i na to kako da ''unovče'' 0:0 iz prvog meča i plasiraju se u osminu finala LE.

- Vremenski uslovi neće uticati na nas, kao zapete smo puške. Igrao sam u Turskoj i Kanadi na tim niskim temperaturama, tako da drugačije su to zime. Nadam se da neće biti baš tako hladno - rekao je Milan Borjan.

Telegraf je na licu mesta i izveštavaće vas iz Rusije, a vi pogledajte prvi snimak ruske zime sa ulica Moskve:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Timocanin

    20. februar 2018 | 15:34

    Srecno momci .

  • Dane

    20. februar 2018 | 16:23

    Kada ste se vratili sa priprema delije su zapalile svaki nadvoznjak bakljama na putu do Marakane!! Bilo je fenomenalan docek! Mozete da zamislite kakav ce te docek imati ako se vratite kuci nakon sto srusite veliki CSK i udjete u osminu finala? Od aerodromando Marakane zapalicemo Beograd!!! Ajmo momci,ajmo u istoriju.....BOZE POMOZI!!!

  • Pekson

    20. februar 2018 | 16:13

    Puno srece i uz pomoc boziju, ko zna? 🐯🦁🐯

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA