Janković "opleo" po svima zbog kritika na račun Partizana: A pojedini su se "herojski" oprostili od Lige Evrope... (FOTO)

Krilo crno-belih se pita da li su igrači kluba iz Humske zaslužili takve kritike posle rezultata kakvi su se čekali više od 10 godina

  • 93

Fudbaleri Partizana završili su bledom partijom u Plzenju evropsku priču za ovu sezonu, u kojoj su prvi put posle 11 godina dočekali proleće u Evropi.

Ipak, kod navijača Partizana je ostao gorak ukus u ustima, iako su se nadali da će on biti mnogo lepši, poput onog koji ostaje nakon čuvenog Plzenjskog piva, kojim su nazdravljali uoči utakmice protiv Viktorije, nadajući se pobedi.

>>> Tri glavna utiska posle Partizanovog (ne)očekivanog ispadanja od Plzenja

Gorak ukus je ostao zbog defanzivne postavke Partizana, iako je crno-belima bio neophodan pogodak, jer je rezultat u Beogradu bio 1:1. Posle poraza od 2:0, u kom Partizan nije stvorio ozbiljniju šansu, navijači su udarili po kritikama na račun igrača i trenera Miroslava Đukića.

To je izazvalo reakciju krila Partizana, Marka Jankovića, koji se zapitao da li ova ekipa zaista zaslužuje takve kritike nakon rezultata na koji se čekalo više od 10 godina. Takođe je između redova prozvao i večitog rivala, ističući da su se za razliku od Partizana pojedini "herojski" oprostili od Lige Evrope.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Dupla kruna i prolazak grupne faze LE! Da li ova ekipa stvarno zaslužuje kritike posle rezultata kojima se niko nije nadao, posle rezultata na koje se čekalo više od 10 godina??? Ljudi brzo zaboravljaju, to je najveći problem! Koliko god da volite ovaj klub i koliko god dugo da navijate za njega, nikome nije teže od nas jer u pitanju su naši životi i naše karijere.

- Dok su se pojedini ''herojski'' oprostili od ovog takmičenja, mi smo ti koji odjednom ne zaslužujemo dres ovog kluba? Svaka čast momcima, ponosam sam na svakog od njih i srećan sto sam svakog dana sa njima, a vama kojima ovo ništa ne znači sto smo postigli želim svake godine da gledate svoj voljeni tim kako igra Ligu Evrope pa mozda godinama shvatite koliko je to teško.

Printskrin: Instagram.com/marko10j

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    23. februar 2018 | 18:54

    Sine Zbezda je krenula od prvog kola kvalifikacija i jedini je tim u istoriji tog takmicenja koji je stigao do te faze,to je prvo. Drugo na putu do LE izbacila je Cesku Spartu tako sto je pobedila i u Beogradu i u Ceskoj izbacila je prebogati Ruski klub Krasnodar koji je prosle god sa istim timom igrao osminu finala LE i pobedio Dortmund,Sevilju.... Vi ste usli tako sto ste pobedili Madjarski i Crnogorski tim. Vidis ti tu razliku? Kao nebo i zemlja!!! Zvezda je grupi imala jedan Keln jedan Bate koji je vas izbacio jedan Arsenal i kakvi god da su i u kakvom god da su sastavu igrali to su timovi koji igraju Bundes i Premijer ligu i ciji svaki igrac vredi kao Partizan i Zbezda zajedno!!! E iz takve grupe je Zvezda prosla,pobedjivala i nadigrala cak i Arsenal!! Vi? Vi ste imali Svajcarce i Dinamo. Mucili ste se i sa Mdjarima i sa Albancima i sa Crnogorcima!!! Razlika ooet kao nebo i zemlja! I na kraju opet dobijete ubedlnivo ali UBEDLJIVO NAJLOSIJI TIM protiv kojeg sinoc niste ni sutnuli na gol a Zvezda CSK tim koji je jedini ispao iz LS sa 9 osvojenih bodova,uzeo bod jednom Mancesteru i raznio u gostima jedan Bazel i jednu Benfiku a takvom timu je Zbezda u obe utakmice stvorila bukvalno sedam Stopostotnih sansi i nadigrlaa ga i u sred Rusije!!! I ti poredis Partizanovo ucesce i Zvezdino? Odnos,borbenist i sve sto su pokazali? U najmanju ruku treba da te je sramota i grba koji nosis i tvojih grobara a pazi nisam gan NE DAJ BOZE nisam ni vas samo sam surovo realan!!!!

  • Slobodan

    23. februar 2018 | 18:55

    Sram te bilo. Šta si ti pokazao u dve utakmice? Ništa,nula.Kaži nama koji te kritikujemo, koliko zaradjuješ mesečno? I da li to zaslužuješ? Bruko od igrača, koliko si dodavanja imao sinoć?

  • ...

    23. februar 2018 | 20:08

    Najgori igrac dvomeca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA