Čačani, pokažite veliko srce, izađite iz kuća: Borac protiv Čukaričkog igra i za Stefana - svi na stadion!

Pioniru Čačana neophodna su sredstva za operacciju u inostranstvu

  • 0

Fudbalska utakmica u čačku između Borca i Čukaričkog nije obična utakmica.

Neobično je važna za Čačane, ne samo za klub i navijače, već za sve žitelje grada koji će biti na ispitu humanosti u sredu od 15 sati.

Igra se za bodove, za opstanak kluba u eliti, ali igra se i za Stefana Lazića koji bije najvažniju životnu bitku od kada mu je dijagnostifikovan maligni mezenhimalni tumor na potkolenici, i jedini spas je operacija u inostranstvu.

Zato je odlučeno da sva sredstva sakupljena od prodaje karata za utakmicu budu namenjena za Stefanovo lečenje kome se stanje pogoršalo kada mu je potkolenica pukla na treningu FK Crvena zvezda, gde je bio na probi.

Čačani, svojim masovnim prisustvom možete mnogo pomoći Stefanu da pobedi, ali i svom timu da upiše bodove spasa.

- Iskreno se ne radujem što nam u goste dolazi Čukarički. To je ekipa koja je odlično pokrivena na svom pozicijama i kajo igra možda i najlepši fudbal u Srbiji. Ne treba posebno govoriti koliko nas težak posao očekuje sutra. Mi moramo kao tim koji se grčevito bori za opstanak mnogo više pažnje posvetiti odbrani svog gola, jer je nedopustivo da primamo toliko golova. U prva tri prolećna kola naša mreža se zatresla čak devet puta, što svakako nije način kako se stiže do opstanka. Nama je svaki bod neophodan, a da bi se donjega stiglo najpre se treba potruditi da se ne primi gol. Imamo i određenih kadrovskih problema, ali očekujem od igrača koji istrče na teren da daju svoj maksimum. Ako ostanemo neporaženi biće to u svakom slučaju uspeh za nas u susretu protiv rivala koji svakako zaslužuje maksimalan respekt - rekao je novi trener Čačana Vladimir Stanisavljević koji je direktorsku fotelju zamenio trenerskom u delikatnom momentu po klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA