JUŽNA AMERIKA - EVROPA 5:0! Hrvatska kompletirala loša izdanja evropskih selekcija protiv Južnoamerikanaca (VIDEO)

Kockasti izgubili od Peruanaca u Majamiju

  • 1

Poraz fudbalske reprezentacije Hrvatske od Perua (2:0), u noći između petka i subote bila je samo kruna loših rezultata evropskih selekcija protiv Južnoamerikanaca.

Tačnije, peti poraz iz isto toliko mečeva u okviru prijateljskih mečeva koje služe kao priprema za Svetsko prvenstvo.

Hrvati su poraženi sa 2:0 golovima Karilja u 12. i Floresa u 48. minutu, a vredi pomenuti da su Peruanci poslednjih 20 minuta igrali sa igračem manje u Majamiju.

Urugvaj je prvi pokrenuo ''lavinu'' i slavio sa 2:0 protiv Češke. Golove su postigli Suarez i Kavani, i to na kakav način - makazicama!

Zatim je Brazil bio bolji od Rusije na Lužnjikiju rezultatom 3:0. Possle 0:0 na poluvremenu, Selekao je preko Mirande, Kutinja i paulinja završio posao za 15 minuta.

Argentina je sa 2:0 savladala Italiju golovima Banege i Lancinija, dok je Francuska izgubila od Kolumbije sa 3:2. Francuzi su vodili 2:0 golovima Žirua i Lemara, ali su Kolumbijci preko Mjuriela, Falkaa i Kvintera preokrenuli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    24. mart 2018 | 17:44

    Drago mi je što mi nismo učestvovali u ovom debaklu našeg kontinenta . Mi smo stigli samo do Afrike . Daleko je Amerika .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA