Igrači Srbije poručuju pred Nigeriju: Da vidimo gde smo, ovi protivnici su pravi izbor!

Orlove u utorak očekuje duel sa još jednom afričkom selekcijom

  • 20

Fudbalski reprezentativci Srbije Aleksandar Prijović i Ivan Obradović poručili su da će učiniti sve da u Londonu pobede Nigeriju i poprave utisak posle poraza protiv Maroka u Torinu.

Podsetimo, Orlovi su od Maroka izgubili 2:1, a sa Nigerijom igraju u utorak od 21.00 čas.

- Nigerija je reprezentacija koja zaslužuje respekt, fizički su jaki, definitivno će biti dobar test za nas. Učinićemo sve da pobedimo, daćemo maksimum da rezultat bude bolji nego u prethodnom meču. Generalno ishod nije primaran, jer važno je da popravimo neke stvari, ali u fudbalu je, ruku na srce, rezultat uvek u prvom planu. Bitno nam je, dakle, da pobedimo i ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Prijović za sajt Saveza.

Levei bek Obradović, koji je kao i Prijović protiv Maroka šansu dobio u drugom poluvremenu, smatra da je Nigerija veoma jak rival.

- Video sam to u onim utakmicama u novembru, čak su i Argentinu pobedili. Fizički su dominantna reprezentacija sa dosta talentovanih igrača i neće biti lako. Sigurno da će ovo biti još jedna dobra provera, prilika da vidimo na kom smo nivou i naravno da poradimo na nekim stvarima. I nemam dilemu da su ove dve utakmice bile pravi izbor - zaključio je Obradović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toka

    25. mart 2018 | 19:31

    Trener mora da bude ozbiljna licnost sa iskustvom u fudbalu i autoritetom,npr Radomir Antic! Kada bi svaki timovi i selektirali na ovom principu kao kod nas onda koji smisao bi imalo da se angazuju treneri ozbiljnog kalibra poput Ancelotija, Murinja itd! Krstajic nije nikoga trenirao niti ima iskustva! Mozda jeste drugar sa igracima ali to ne moze doneti rezultat u danasnjem fudbalu! Fss treba rasformirati!

  • Dr. za rock and roll

    25. mart 2018 | 19:42

    Videli smo vec. Nogice se cuvaju za inostranstvo, samo sto pre kuci da dodju sa se odmore pred novu sezonu

  • VLADIMIR 1975

    25. mart 2018 | 16:47

    Reći će vam cela Srbija gde ste, siguran sam u to.Dok vam je Krstajic na čelu nikada prava ekipa necete biti.niti on ima znanje da vodi reprezentaciju niti ga neko od tih igraca respektuje.živi bili pa videli.imamo solidne igrace i mozemo mnogo vise ali samo autoritet od trenera.imali smo Antica ali su ga na zalost oterali i od tog dana samo tonemoooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA