≫ 

ŠOU U NIŠU: Stolica zbog sudije napustio klupu Vojvodine i otišao sa stadiona, verbalni sukob na konferenciji!

Trener Novosađana celo drugo poluvreme nije bio na klupi

  • 13

Ponovo cirkus u srpskom fudbalu i ponovo je Radnički iz Niša ''upetljan'' u sve to! Ovoga puta, zajedno sa Vojvodinom!

Derbi meč 29. kola Super lige završen je rezultatom 1:1, a Novosađani su i te kako bili nezadovoljni suđenjem. Toliko da je trener Lala Ilija Stolica napustio klupu u 47. minutu.

''Južne vesti'' prenose da je Stolica otišao sa terena, tačnije s stadiona, zbog toga što je njegov fudubaler Eze dobio crveni karton. Po njemu, nezaslužen.

Na konferenciji se pojavio njegov pomoćnik Aleksandar Linta i posle svog izlaganja ušao je u verbalni sukob sa trenerom Nišlija Draganom Antićem.

- Želim da pohvalim igrače Radničkog na fer i korektonoj, i ako budem rekao nešto kasnije to nije upućeno njima. S druge strane, želim da izrazim veliku zahvalnost igračima Vojvodine na fantastičnoj igri. Prosto, nismo mogli da izdržimo da ne primimo gol. U ovim uslovima je to bilo nemoguće i nadam se da ste to videli sami. Svaka im čast, zaslužena pobeda, odnosno zaslužen remi, ali mi njega doživljavamo kao pobedu. U ovim uslovima ovakvo odigrati i izvući bod je bukvalno ravno pobedi - rekao je Linta.

Printskrin: Youtube

Upitan koji su to uslovi uticali na rasplet utakmice, Linta je rekao da su pored vetra i terena "uticale i neke druge stvari". On je potvrdio i to da Stolica nije dobio crveni karton, nego je svojevoljno otišao sa stadiona.

Ubrzo je stigao odgovor Dragana Antića.

- Ne bih se složio s kolegom, jer prvo poluvreme igrao je samo Radnički. Imali smo tri, četiri odlične šanse za gol, ali ih nismo iskoristili. Ako smo na istoj utakmici bili... Nisam video nijednu drugu spornu situaciju, jer stalno napominje nešto, a ne znam kome je upućeno. Nije ni bitno. Vojvodina se nije videla. Iskoristili su jednu našu nepažnju, dali su nam gol iz jedne šanse. Nije ni to bitno, promašili smo penal, da smo dali penal, bila bi druga priča. Ništa, osvojili su smo bod, šta ćemo idemo dalje - rekao je Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    31. mart 2018 | 19:50

    Stolica, najveci buzdovan u Srpskom fudbalu. U kojem god klubu je bio, samo su mu sudije krive. Smejurija.

  • Pfc ImperIum

    31. mart 2018 | 19:10

    Penal i crveni, sta je sporno xaxaxax

  • Angry

    31. mart 2018 | 20:11

    Izadji i protiv glodara kad im poklonis bodove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA