≫ 

Piter Krauč se uključio u humanitarnu akciju za pomoć deci u Srbiji (VIDEO)

Bivši reprezentativac Engleske poslao potpisani dres Stouka, tima za koji nastupa

  • 0

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa humanitarnim internet aukcijama dresova, a nakon srpskih proslavljenih klubova i sportista, ovoga puta dres je donirao engleski Premijerligaš Stouk Siti.

Poziv za uključivanje u akciju stiže ni manje ni više nego od legendarnog Pitera Krauča lično!

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula je jedinstvenu aukciju dresa na ovim prostorima, ovoga puta u saradnji sa Stouk Sitijem. Ovo je ujedno i prvi put da se neki engleski klub zvanično uključuje u humanitarnu akciju u Srbiji.

Na aukciji je ponuđen dres koji je potpisan od strane prvotimaca kao što su Piter Krauč, Kurt Zuma, golman engleske reprezentacije Džek Batland i ostale zvezde Stouk Sitija i engleskog fudbala.

- Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja - rekao je gorostasni golgeter Piter Krauč, koji je sa zadovoljstvom pristao da učestvuje u akciji i snimio specijalan video poziv u kojem poziva ljude da se uključe u akciju.

Uz dres je takođe obezbeđen i jedinstveni sertifikat kojim Stouk Siti potvrđuje da je dres originalan, kao i potpisi prvotimaca na njemu.

Dres potpisan od strane Pitera Krauča i njegovih klupskih drugova biće na internet aukciji naredih pet dana putem sledećeg linka:

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/Potpisani-dres-Stouk-Sitija-i-poziv-PITERA-KRAUCA/65123689

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je fondu za troškove lečenja Humanitarne organizacije “Zajedno za život” koja pomaže deci u procesu lečenja u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA