Zdjelar o navijačima Olimpijakosa koje očekuje na derbiju: Zašto bi me neko mrzeo?! (VIDEO)

Vezista Partizana koji u humskoj igra kao pozajmljeni igrač Zvezdinog bratskog kluba, uzbuđen je pred svoj prvi Večiti derbi

  • 2

Fudbaleri Partizana trenirali su u Zemunelu u okviru priprema za 157. Večiti derbi. Crno-beli imaju 6 bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, pa im je pobeda nad Zvezdom imperativ ukoliko žele da ostanu u trci za titulu, ali Saša Zdjelar smatra da je pritisak na strani crveno-belih.

>>> Partizan i Olimpijakos na pragu dogovora o razmeni fudbalera!

On je već imao priliku da igra na Marakani kao fudbaler Olimpijakosa u prijateljskoj utakmici protiv Zvezde 2016. godine, i svestan je da će na tribinama biti mnogo pristalica njegovog matičnog kluba, koji će navijati protiv Partizana.

>>> Drama u Partizanu pred 157. Večiti derbi: Povredili se Ožegović i Bambi, sa bolnom grimasom napustili trening (VIDEO)

- Uzbuđen sam, ali za mene utakmica kao i svaka druga, spremam se za svaku isto, sigurno da je ovde veći naboj jer nam utakmica mnogo znači. Spremićemo se maksimalno, a videćemo šta će biti na terenu.

Foto: AP/Tanjug

Kao mlađi sam gleadao derbije sa južne tribine, a kad sam počeo profesionalno da igram fudbal sa TV-a. Svaki derbi je velika utakmica, svaki nosi nešto novo.  Nisam osetio neki pritisak, igrao sam tamo, doći će mnogo navijača da gleda dve najbolje ekipe u Srbiji. igrao sam ovamo, ne osećam lično pritisak. Sigurno da derbi odlučuje o tituli na neki način, ima još mnogo da se igra, ali ova prva utakmica je najbitnija.

Pitali smo Zdjelara i da li očekuje da možda bude na meti navijača Olimpijakosa kao igrač Partizana, ali on ističe da ne vidi razlog da ga bilo ko mrzi.

Takođe kaže i da protiv Zvezde ima dve pobede i tri poraza, pa se nada da će izjednačiti skor protiv crveno-belih.

VIDEO: Pogledajte šta Marko Janković kaže o razjedninjenosti Grobara na derbiju

VIDEO: Pogledajte kako Danilo Pantić najavljuje 157. večiti derbi

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA