Kako će razjedinjenost Grobara uticati na fudbalere Partizana u derbiju? Janković je dao jasan odgovor (VIDEO)

Vezista crno-belih koncentrisan je samo na na teren i nada se pobedi nad večitim rivalom

  • 3

Fudbaler Partizana Marko Janković uoči predstojećeg 157. večitog derbija izjavio je da bi veći pritisak trebalo da osećaju igrači Crvene zvezde, jer kako kaže, već dugo nisu pobedili crno-bele, a saigračima poručuje da što mirnije uđu u najvažniju utakmicu ove sezone.

- Nema potrebe za pritiskom, trebalo bi što mirnije da uđemo u meč i damo sve od sebe, a rezultat će doći. Već duže vreme nismo izgubili derbi, trebalo bi malo i oni da se zapitaju - izajvio je novinarima Janković u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

>>> Drama u Partizanu pred 157. Večiti derbi: Povredili se Ožegović i Bambi, sa bolnom grimasom napustili trening (VIDEO)

Crnogorski reprezentativac ističe da nema ništa protiv da se utakmica na stadionu Crvene zvezde završi istim ishodom kao prošlog vikenda kada je Mančester Junajted posle preokreta pobedio gradskog rivala na gostujućem terenu i pokvario mu proslavu titule, jer kako kaže, matematika još uvek nije otpisala crno-bele.

Marko Janković; Foto: Marko Jovanović

- I dalje smo matematički u igri, dok god je tako mi se nadamo tituli. Pošle godine smo imali identičnu situaciju kao sada. Na nama je da pobeđujemo, a oni neka brinu da li će da kiksnu ili ne. Ako mi nosimo tri boda, neka bude kao u mančesterskom derbiju - rekao je Janković.

Prokomentarisao je i da razdvojenost navijača Partizana i istakao da to neće uticati na njih. Očekuje se da Grobara bude na jugu, ali i najverovatnije u "kavezu" na zapadu, gde bi trebalo da se smeste "Partizanovci na čelu sa Kimijem", a treba napomenuti da tu postoji i treća frakcija "Zabranjeni", koja je uglavnom bila na istoku u prethodnim derbijima.

- To nema nekog velikog uticaja na nas, mi smo na terenu, igramo fudbal, a to što se dešava na tribinama nije nešto čime mi treba da se bavimo - poručio je Janković.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u prvom kolu plej-ofa Superlige igra se u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić".

VIDEO: Pogledajte šta Zdjelar kaže o navijačima Olimpijakosa pred derbi

VIDEO: Pogledajte kako Danilo Pantić najavljuje 157. večiti derbi

VIDEO: Pogledajte poslednji trening Partizana pred 157. večiti derbi

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA