≫ 

Đukić spremio iznenađenje za derbi sa Zvezdom!

Miroslav Đukić se oslonio na proverenu ekipu koja je iznela prethodnih nekoliko mečeva, u njoj ima i mesta za supertalentovanog Đerleka

  • 26

Pet pobeda u nizu u Superligi (jedna i u Kupu Srbije), uz samo dva primljena gola, svedoče o usponu forme Partizana, a stara trenerska floskula kaže: "Tim koji pobedjuje se ne menja!"

Time se očito vodio i trenera Miroslav Đukić, koji je, sastavljajući ekipu za večiti derbi (18.30 časova), nije izvršio nijednu korekciju u odnosu na prethodnih nekoliko utakmica, pa će oporavljeni Zoran Bambi Tošić ipak ostati na klupi za rezerve.

>>> Ko je dobio prvi derbi koji je bio uživo na TV-u i još 19 zanimljivosti koje su obeležile duele Zvezde i Partizana!


Partizan će u 157. okršaju sa Crvenom zvezdom izaći u standardnoj formaciji 4-4-2, baš kao i u jesenjem derbiju u Humskoj.

Jasno je da će između stativa stajati Vladimir Stojković, a promena neće biti ni u defanzivnoj liniji tima. Pozicija desnog beka je rezervisana za Miroslava Vulićevića, na štoperskim pozicijama će igrati Nemanja R. Miletic i mladi Svetozar Marković, a uz levu aut-liniju Nemanja G. Miletić.

>>> Đukić najavio ofanzivu na Marakani: Ni ako izgubimo prvenstvo nije gotovo!


Što se manevra tiče, ko već rekosmo, nije bilo promena, pa se Đukić pre iskustva odlučio za mladost. Poziciju zadnjeg veznog će pokrivati dva fudbalera - Danilo Pantić i Saša Zdjelar, na desnom boku će priliku dobiti Marko Janković, dok će na levom Armin Djerlek dobiti šansu pre Tošića.

Činjenica da u predstojećem meču njegov tim nema šta da izgubi, opredelila je trenera Djukića na ofanzivnu varijantu sa dva napadača, pa će pozicije u završnoj trećini terena zauzeti Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović.

"Znači" Miroslav Đukić, trener Partizana 156 puta ponovio jednu reč:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA