≫ 

Spektakularan oproštaj Saše Ilića: U Humsku stiže velikan kojem je Sale odbio desetku! (VIDEO)

Za ovaj klub je odigrao 59 utakmica i postigao 22 gola, a posle četiri godine posta stigli su do titule

  • 67

Kraj jedne velike karijere se primakao, Saša Ilić će, kako je i sam priznao, na kraju sezone “okačiti kopačke o klin”, a s obzirom na činjenicu da se radi o jednom od najvećih i najlojalnijih igrača u istoriji kluba, Partizan već sada ima ideje o oproštaju legende.

Prema nekim okvirnim planovima, Ilić će se prvo oprostiti na meču domaćeg takmičenja i to u poslednjem kolu protiv Spartaka iz Subotice, ali radi se na tome da u Humsku u prvoj povoljnoj prilici stigne i jedan evropski velikan.

>>> Saša Ilić odlučio da završi karijeru, na kraju sezone ga čeka direktorska fotelja! (VIDEO)

Pretpostavljate da Partizan ima ideju da kontaktira Galatasaraj, gde je Saša Ilić takođe ostavio dubok trag, iako se nije dugo zadržao u turskom velikanu.

Foto: Marko Todorović

TURCI SU MU PONUDILI 10, ALI JE SALE ODBIO

Ilić je i sam nedavno priznao da jedino što sebi zamera u karijeri je odluka o prevremenom odlasaku iz Istanbula. Malo je poznato da je vezisti po dolasku u Tursku ponuđen broj deset, ali je on to odbio i zadužio “22”, koji mu je i obeležio celu karijeru. Na debitantskom meču za turski tim je postigao dva gola u pobedi nad Konjasporom, a na kraju sezone je bio treći strelac tima.

Galatasaraj je tada uspeo da vrati šampionski pehar u svoje vitrine posle četiri godine “posta”. Odlično je igrao i u narednoj sezoni, pa je na kraju stigao poziv od Lotara Mateusa, koji je predvodio austrijski Red Bul Salcburg. Turci su dobili 900.000 na ime obeštećenja, međutim Saša se ubrzo pokajao zbog promene sredine i oduvek je isticao da Galatu nikada nije trebalo da napušta.

Foto: Profimedia/AFP

Za turski klub je odigrao 59 mečva I postigao ukupno 22 gola. Još uvek nije precizirano kada će prijateljski meč između Partizana i Galatasaraja biti odigran, jer dva kluba treba prvo da se usaglase, a ideja je da to bude kraj leta, kada oba tima budu imala slobodan termin.

VIDEO A kako Ilićev kolega proziva Partizan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crno beli

    17. april 2018 | 21:58

    Nije lepo da docekujemo galatasaraj kao prijatelje posle svega. Sale zasluzuje spektakl ali nije lepo prema delijama i uostalom svim Srbima da ugostimo galatasaraj!!!

  • Zoran

    17. april 2018 | 16:52

    Moje mišljenje je da treba da se oprosti na utakmici protiv najvećeg rivala. Treba Uprava Partizana da organizuje utakmicu Partizan - Crvena Zvezda uz simboličnu cenu karata. Prihod donirati u humanitarne svrhe, a ulaz dozvoliti samo ženama i deci. Tako bi se malo smirile strasti izmedju navijača dva kluba i prikupilo nešto para za one kojima je to stvarno potrebno. Voleo bi to sigurno i Sale Ilić.

  • Nikolaks

    17. april 2018 | 18:49

    Mislim da treba zvati jos fljamurtari i skenderbeg i to bi bio ful oprostaj uz galatasaraj....i specijalnu pozivnicu za splicane ali sa zapada da navijaju da budete pravi becki hor decacica....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA