≫ 

Đukić odbio SMS izmenu: Uprava Partizana mu tokom meča slala poruke da menja Vulićevića

Rukovodstvo crno - belih videlo da je problem na desnojstrani i da iskusni igrač gubi svaki duel, pa su savetovali trenera da ga zameni, ali je ovaj odbio

  • 37
Miloš Vazura, Milorad Vučelić i Vladimir Vuletić u loži stadiona na Banovom brdu Foto: partizan.rs

Svima u Partizanu je jasno da je trener Miroslav Đukić potpuno izgubio autoritet u timu i da i ono malo kvaliteta u igračkom kadru ne pokazuje ama baš ništa u prolećnom delu sezone.

>> Epilog hitnog sastanka u Partizanu: Đukić opet preživeo, niko neće u Humsku!

TRENER VIŠE NEMA AUTORITETA

A koliko su čelnici kluba bili zabrinuti zbog bruke, koja ih je snašla na Banovom Brdu protiv Čukaričkog, najbolje svedoči i činjenica da su u jednom trenutku bolje videli dešavanja na terenu od samog šefa stručnog štaba, pa su pokušali da mu sugerišu na neke fudbalere koji su bili ispod očekivanja.

Miroslav Đukić i Partizanova gol razlika 2:6 posle mečeva sa Zvezdom i Čukaričkim Foto: partizan.rs

Naime, u poluvremenu utakmice, iz VIP lože stadiona Čukaričkog poslata je poruka ka sekretaru stručnog štaba crno-belih Milanu Milijašu, koju je trebalo da prenese pomoćnom treneru Goranu Panduroviću, a on, po komandnoj odgovornosti – Đukiću.

Ona je otprilike glasila da pod hitno mora da se zameni bek Miroslav Vulićević, koga su na desnoj strani terena fudbaleri Čukaričkog prosto nadigrali i odakle je Partizan tokom celog meča ugrožen nebrojeno puta. Sugestija nije prošla kod trenera, iako je zapaženje čelnika bilo sasvim na mestu, pa su crno-beli u nastavku primili još dva gola i ugrozili mogućnost da osvoje bar utešni pehar, pošto su šampionski odavno prokockali.

Momenat koji je pokrenuo sms lavinu: Belaković prolazi Vulićevića: Foto: fk čukarički

DA LI JE TREBALO ZAISTA DA IZVADI VULIĆEVIĆA?

Upitan posle utakmice, od strane sportskog direktora Ivice Ilieva, zašto nije promenio nešto u sastavu, Đukić je obrazložio da je Vulićević suviše iskusan igrač da bi se na taj način poneo prema njemu, narušio njegov ugled zamenika kapitena i izgubio ga za budućnost.

O drami na Banovom Brdu je posvedočio i novinar i urednik TV Partizan Željko Pantić, koji je u jednom od postova na svom kanalu upravo opisao ove događaje.

- Bio sam sa svima iz Uprave posle utakmice i svi su, kao i svi normalni navijači, bili šokirani igrom odbrane, kiksevima najiskusnijih fudbalera I nikome nije bilo jasno zašto Đukić u poluvremenu nije izvršio neku izmenu i spasao Vulićevića onog sramoćenja. Kada je Iliev pitao (stručni štab, op. aut.) što ga nisu sklonili na poluvremenu, rekli su mu da nisu hteli da izgube Vulićevića, da mu naruše autoritet kapitena.

Oslabljeni Čukarički je jednom nogom u finalu Kupa posle pobede 4:2 Foto: fkcukaricki.com

STAVLJA GLAVU TAMO GDE NIJEDAN TRENER NE BI NOGU

- Prosto, Đukić stavlja glavu za igrače tamo gde 90 posto trenera ne bi stavilo nogu, a oni mu vraćaju na najgori mogući način – napisao je između ostalog Željko Pantić, očigledno smatrajući da je za bruku u Kupu Srbije kriv igrački, a ne stručni kadar Partizana.

Uz to je dodao, očigledno dobro upućen pošto je, kako sam piše, sedeo sa čelnicima na sastanku posle utakmice, da smena Đukića neće više biti tema do kraja tekuće sezone, ali da je porazom od Čukaričkog (4:2) otvoreno pitanje njegovog angažmana u narednoj.

VIDEO Jedna od najupečatljivijih konferencija Miroslava Đukića od kako je u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    19. april 2018 | 15:50

    Sugwstija ili mesanje u posao trenera ? pre bih rekao da je to mesanje u trenerski posao , znaco da od uprave dolazi problem koji se ocigledno messju u sastav tima zato igraci i neslusaju Djukica , NEMOJ DA PODNESES OSTAVKU NITI DA DAS SPORAZUMNI OTKAZ neka te isplate po ugovoru , a polse tebe neka postane trener Vucelic ako se toliko razume u fudbal.

  • Skorpion

    19. april 2018 | 14:18

    Zamena igraca putem SMS poruke, pa ovo nema ni u Tunguziji, Boze me sacuvaj i sakloni, ima li smesnije ekipe na svetu.

  • Nik

    19. april 2018 | 18:45

    A gde nestade onaj najglasniji Ivica....??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA