Marselo izveo potez kakav nikada nije viđen u fudbalu: Da li je ovo najbolji prijem lopte svih vremena? (VIDEO)

Brazilac pokazao fenomenalnu tehniku

  • 13

Brazilac Marselo godinama je najbolji levi bek sveta, a zbog njega je stereotip o bekovima kao lošim tehničarima potpuno ugašen.

Osim što je veoma efikasan i često postiže neke od najbitnijih golova, kao što je bio slučaj i na prvoj utakmici polufinala Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu, gde je Real slavio sa 2:1, prikazao je i neverovatno fudbalsko umeće.

On je pokazao da je pravi Brazilac kada je u 60. minutu fenomenalno primirio jednu dugu loptu koju mu je poslao Varan.

Marselo je tada prikazao neverovatan prijem lopte, kakav verovatno do sada nije ni viđen. Nije umirio loptu gornjim delom kopačke, već je "stao" na nju i umirio je u mestu.

Potez o kome se čak i više priča nego o njegovom golu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocim

    26. april 2018 | 17:41

    Neka ovo izvede deset pita od sto pokusaja,skidam kapu.Desava se da jednostavno dodje lopta kako treba.Ipak svaka cast,Marselo je stvarno odlican.Kad smo vec u ovoj prici,meni se nesto slicno desilo bar dva puta kad sam igrao fudbal u skoli.Nije bas da ne znam da igram ali sam nesto losiji od Marsela.

  • realno

    26. april 2018 | 22:09

    Sve sami stručnjaci,kada je Kimmich dao gol-pretrčao je Marselovu stranu tj. Marsela,a ovaj galopira.Iskupio se posle 1-1 onim volejom...Kada su nemci razbili u sred brazila 7-1...4 gola preko njegove strane...Fudbal nije samo prijem,finta i biciklica...

  • Mbbape

    26. april 2018 | 16:40

    Lik je klasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA