≫ 

Sudija je svirao penal za Zvezdu, a onda je biser crveno-belih napravio nezapamćen potez u srpskom fudbalu! (VIDEO)

Neverovatan fer-plej Dejana Joveljića

  • 22

Zvezda ima neverovatnog bisera u svojim redovima - golgetera koji je budućnost kluba! U pitanju je Dejan Joveljić, koji vodi omladince crveno-belih ka tituli, a preoteklog vikenda došao je do jubilarnog 40. gola u sezoni!

On je na gostovanju OFK Beogradu postigao dva gola za Zvezdu u pobedi od 3:1 kojom su crveno-beli sačuvali 4 boda prednosti u odnosu na Partizan na 1. mestu.

>>> Dule Savić u bazenu sa bakljama proslavio Zvezdinu titulu! (VIDEO)

Ipak, detalj koji je posebno upečatljiv bio je neverovatan fer-plej koji je pokazao u 22. minutu utakmice, kada je sudija svirao penal za Zvezdu nakon duela Joveljića i golmana OFK Beograda u kaznenom prostoru.

Dejan Joveljić pokazujue broj 40 - koliko je postigao golova ove sezone; Foto: Crvenazvezdafk.com

Joveljić je istog momenta pokazao da nije bilo kontakta i da nema elemenata za penal. Sudija to isprva nije video i pokazivao je rukom na belu tačku, dok se golman OFK Beograda bunio, a ostali igrači pokazivali sudiji na Joveljića kako priznaje da nije postojao penal.

- Prišao sam sudiji i priznao mu da nije bilo prekršaja. Nakon toga, sudija je poništio svoju odluku i igra je nastavljena - otkrio je Joveljić posle meča.

Sudija je prihvatio njegovu sugestiju i dodelio je loptu OFK Beogradu. Joveljić je ovom sezonom pokazao da je pred njim velika budućnost, a ovim gestom je pokazao i da je veliki sportsmen.

U vremenu kada mnogi ne biraju sredstva i koriste razne prljave trikove ne bi li došli do pobede, ovo predstavlja svetao primer da fer-plej nije mrtav.

VIDEO: Pogledajte slavlje u svlačionici Zvezde posle osvajanja 28. šampionske titule

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда ^®&®[][]¿¿{}{}  

    30. april 2018 | 15:24

    Sram te bilo. Kako to predstavljas Zvezdu. Tako se ne voli svoj klub. Sigurno te tako nisu ucili u klubu. Treba da ucis na tekovinama nasih uspeha, Glodjovica, Grujica, na davanju golova iz auta, zvezdanaesteraca... Ali dobro, mlad si, ima tu jos da se radi, treba jos da sazris da bi bio dostojan Zvezde.

  • Kostas

    30. april 2018 | 15:15

    Polako mali, naucice te tvoji uskoro kako se u svakoj situaciji kuka za penal. Mada je dovoljno i samo da padnes, sudije odrade svoje.

  • Racki

    30. april 2018 | 11:58

    Neverujem..sramota ga crvenio ko boci o pesic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA