Nišlije se javile posle subotičkog skandala: Smišljena akcija predsednika Spartaka da nas uništi

Radnički pisaa saopštenje povodom dešavanja na utakmici na severu Bačke

  • 16

Javili su se i oni koje je najviše pogodila Obradovićeva arbitraža na utakmici sa Spartakom - Radnički niš.

Nišlije su poražene na severu Bačke 2:0 čime im je ugrožen plasman u Evropu pred poslednje kolo, porazio ih je najviše sudija Srđan Obradović, poraženi su, na kraju krajeva, svi koji vole da gledaju pošteno nadmetanje dva tima na zelenom terenu. To u Srbiji nije moguć scenario sa ovakvim ljudima.

Posle reakcije jagodinske policije, koja je privela Obradovića na informativni razgovor upravo zbog pomenutog meča, te poruke koju je poslao predsednik FSS Slaviša Kokeza, javio se, rekosmo na početku, i Radnički saopštenjem koje prenosimo u celosti, a povodom još jedne farse.

Povodom svega što se dešavalo na utakmici u Subotici protiv Spartaka, Fudbalski klub Radnički je dužan da se obrati javnosti, kako bi sprečio subotički scenario pred odlučujući meč sa Napretkom u četvrtak.

Sportska javnost u Srbiji je prethodne sedmice bila svedok neviđenog medijskog pritiska na naš klub uoči utakmice u Subotici, a ispostavilo se da smo mi bili žrtve onoga za šta smo unapred optuživani.

>>> Policija privela fudbalskog sudiju Obradovića!

Utakmica je direktno prenošena, tako da su svi mogli da vide ko je ko u srpskom fudbalu, a verujemo i da će naš domaćin "ponosno" pokazivati snimke sa svojih 16 kamera, koje je obezbedio radi "regularnosti" ovog susreta.

Ponosni smo na naše igrače koji su se maksimalno zalagali na utakmici, tako da će dobiti premije kao da su u njoj pobedili. Ovim putem ih pohvaljujemo za sportsku igru, trud i znanje koje su pokazali.

Milan Pavkov neće biti na raspolaganju treneru Radničkog za meč poslednjeg kola zbog crvenog kartona dobijenog u Subotici Foto: MN Press

Radnički je u Subotici igrao časno, uprkos glasinama koje su plasirane u prethodnom periodu sa namerom da se digne tenzija i omalovaži naš rad tokom cele sezone.

>>> Kokeza traži strogu kaznu za sudiju Obradovića zbog spornog penala!

Likom i delom glavnog sudije ovog meča ne želimo da se bavimo, jer ovo ostaje njemu na čast. 

Sudija ne interesuje Radnički i nećemo komentarisati njegovu egzekuciju našeg kluba u Subotici. Smatramo da je ovo bila smišljena akcija predsednika Spartaka i verujemo da će organi Fudbalskog saveza Srbije reagovati u skladu sa svojim propisima.

Uostalom, Radnički nije "unakažen" samo na utakmici sa Spartakom, već je obogaljen i za utakmicu sa Napretkom. Najbolji strelac Milan Pavkov je dobio crveni karton, a dvojica važnih fudbalera Siniša Babić i Aleksandar Stanisavljević su povređeni u Subotici.

U svakom slučaju, smatramo da je ovo pokušaj uništenja Radničkog i fudbala na jugu Srbije.

Radnički u četvrtak od 19 časova dočekuje Napredak i učiniće sve da mu se ovo više nikada ne dogodi, a na terenu će pokušati da časno izbori pobedu i obezbedi nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Utakmicom u Subotici i analizom čitave sezone klub će se konkretnije baviti po završetku meča sa Napretkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja PFC

    14. maj 2018 | 19:19

    Ko stoji iza ovog coveka E zato nam ovako i ide u fudbalu ovo je samo jedan covek koji je pijun u celoj igri a oni koji ga dobro placaju za ovo nikad nece biti procesuirani

  • Doktor

    14. maj 2018 | 19:38

    Ovo juče u Subotici je dokaz da i nad "tatka ima tatko". Svo ono što su Nišlije radile tokom prvenstva, sada su im Subotici pokazali da to nije ništa u odnosu na ono što drugi mogu. Zato, drage Nišlije pokrijte si uši i ćutite, da ovaj tajfun ne potkači i vas, jer itekako ima šta da se potkači i preispita. Svi ste isti. Svi ste nameštali, ovi su samo zeznuli toliko da su ga preterali pa je do ovoga moralo da dođe. I trebalo je mnogo ranije a i sada nije kasno, samo ako hoće oni koji to treba da urade. Bojim se da će se na ovome završiti i da će ovaj naivko jedini da nastrada, a već sutra će biti sve po starom, jer Obradovića u našem fudbalu ima koliko hoćete. Za izvoz. Suficitarni su.

  • Dunster

    14. maj 2018 | 22:12

    Sta se pravite ludi Nislije kad ste zajedno ucestvovali u ovom cirkusu,vase reakcije kod spornih situacija sve govore,a kao satro Toncev napusta lozu,ma daj bre sta zamajavate ovaj narod. Bolje pitaj tvoje igrace zasto su bez borbe i zara igrali,kvota na Spartak 4.5 taman da vratite dug Djurickovicu,sportski pozdrav,pametnom dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA