Super povratak Super Marija: Gol Balotelija za Azure posle četiri godine! (VIDEO)

Italija pobedila na debiju Roberta Manćinija na klupi "Azura"

  • 4

Reprezentacija Italije pobedila je u prijateljskoj utakmici Saudijsku Arabiju 2:1, a meč je obeležio Mario Baloteli koji se posle četiri godine pauze našao u postavi "Azura" - i odmah je dao gol!

Napadač Nice bio je strelac u 20. minutu, kada je preciznim prizamenim udarcem savladao golmana Arabljana, selekcije koja se, za razliku od Italijana, kvalifikovala za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Drugi gol za Italiju delo je napadača Torina Andree Belotija u 69. minutu, a neizvesnost je uneo Alšahri tri minuta kasnije, međutim do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Bila je ovo debitantska utakmica Roberta Manćinija na klupi selekcije koja prvi put od 1958. godine neće igrati na Mundijalu.

Vraćanje u sastav Blaotelija jedan je od prvih poteza novog selektora, i ako se po jutru dan poznaje, njihova nova saradnja, posle one u Sitiju, biće berićetna i za nacionalni tim.

Pored meča u Sent Galenu, na stadionu "Francuska", Trikolori su u još jednoj prijateljskoj utakmici savladali Republiku Irsku 2:0.

Strelci za tim Didijea Dešama bili su Olivije Žiru u 40. minutu i Nabil Fekir tri minuta kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja trst

    29. maj 2018 | 00:15

    Ha dao saudijskoj arabiji gol 😂😂😂😂

  • ZoGa

    29. maj 2018 | 16:38

    Ovi italijani postadose gori i od nas, pa njima je saudijska arabija dala gol hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA