Partizan obeležio 20 godina postojanja moćne fabrike fudbalskih talenata!

Ova fudbalska škola iznedrila je brojne zvezde svetskog fudbala

  • 10

Prigodnom svečanošću obeleženo je 20 godina od osnivanja Sportskog centra Partizan Teleoptik.

>>>Partizan nije nosilac u plej-ofu Lige Evrope, čekaju ih mine u 3. kolu!

Među mnogibrojnim gostima, među kojima je bio i nekadašnji predsednik kluba i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, prisutnima se obratio Žarko Zečević, generalni sekretar crno-belih u vreme otvaranja centra.

- Želim da naglasim zaslugu Teleoptika što ovaj centar postoji i služi za primer. Svi bi trebalo da budu ponosni i zadovoljni što ovako nešto egzistira u Srbiji, a ne zaboravimo i centar u Staroj Pazovi, za čije otvaranje najveće zasluge idu Tomislavu Karadžiću - rekao je Zečević.

VIDEO: Predstavljeno pojačanje FK Partizana

Predsednik Sportskog društva i FK Partizan Milorad Vučelić čestitao je crno-belima osvajanje Kupa Srbije i pohvalio brigu zapislenih za centar.

- Dragu Partizanovci, zahvaljujem se svima koji su ga na ovim nivou održali a to je zahvaljujući brigi svih zaposleni. Čestitam svim Partizanovcima osvajanje kupa, mi smo se oslonili na prethodnike, želim vam prijatno veče - izjavio je Vučelić.

Detalj sa treninga u sportskom centru Teleoptik; Foto: MN Press
Teleoptik je nepresušna fabrika fudbalskih talenata; Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    29. maj 2018 | 14:05

    Tako je. Srecno Partizane moj! Vidim da petokrakasi iskacu iz svake vesti o Instituciji. Ako, i treba.

  • ⭐⭐⭐

    29. maj 2018 | 00:49

    Kojih talenata?? Dokle više sa tim lažima? Nek mi neko navede samo jednu svetsku fudbalsku superzvezdu poniklu u ovom klubu...

  • Johnny Repp

    29. maj 2018 | 08:53

    Realno i objektivno u ovoj vesti je jedino istina o dužini trajanja ove "škole". I pre 50 godina kada je bilo pravih igrača u Partizanu oni su dolazili sa strane . I Zvezda nije bila bolja, dovodila je omladince iz unutrašnjosti, a zapostavljala je beogradsku decu koja su bila i bolja kao , recimo, iz moje generacije Zvonko Radić koji je davao i po 6 golova na utakmici a slali su ga na kaljenje po celoj SFRJ da bi na kraju završio u Salernitani u trećoj italijanskoj ligi, a to je samo jedan primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA