Ćurković, Vučelić i Vazura gospodskim gestom oduševili autora Partizanove monografije

Rukovodstvo crno-belih pomoglo je Milovanu Joličiću za veliki trud koji je uložio u radu na monografiji koja ima čak 1.008 strana

  • 8
Ivan Ćurković, Milorad Vučelić i Miloš Vazura u loži tokom finala Kupa Srbije; Foto: MN Press

Iz Humske su izrazili i spremnost da snose sve troškove izdanja na engleskom jeziku.

Počasni predsednik – Ivan Ćurković, zatim predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, odlučili su da pomognu mladom autoru monografije “FK Partizan 1945-2017” Milovanu Joličiću i otkupe deo tiraža zanimljivog dela, koje je nedavno ugledalo svetlost dana.

>>> Iliev najavio: U Partizan stižu još 4 fudbalera, Grashopersu poslata zanimljiva ponuda za Antonova!

Radi se o publikaciji u koju je Joličić tokom trogodišnjeg sakupljanja podataka uložio ogroman trud. Obuhvatio sve Partizanove šampionske trofeje, osvojene kupove, izvešataje sa evropskih utakmica, podatke o igračima, trenerima, predsednicima, dresovima, te sačinio bazu podataka, korisnu svakome ko iskreno voli crno-bele. I sve to na čak 1008 strana, uz pregršt raritetnih fotografija.

Monografija FK Partizan; Foto: knjigafkpartizan.com

Bez obzira što klub nije učestvovao u izradi monumentalnog izdanja, na inicijativu Ćurkovića - Vučelić i Vazura su rado pristali da autoru izađu u susret, čak i da snose troškove izdanja na engleskom jeziku, posle čega se Joličić i sam oglasio.

- Želim da vas obavestim da je fudbalski klub Partizan, a po preporuci počasnog predsednika Ivana Ćurkovića, otkupio deo titaža monografije “FK Partizan 1945-2017”. Koristim priliku da se, pre svih, zahvalim Ivanu Ćurkoviću, kao i predsedniku kluba Miloradu Vučeliću i generalnom direktoru Milošu Vazuri, što su prepoznali da je monografija Partizana delo, koje je iznad svega nastalo iz iskrene ljubavi prema velikom klubu i što će se kao takvo naći u njegovim vitrinama.

- Takođe želim da istaknem da je Partizan izrazio spremnost da snosi troškove štampanja izdanja na engleskom jeziku – napisao je Joličić na svom nalogu na društvenoj mreži.

VIDEO: Pogledajte kako je promovisano prvo pojačanje Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽⚽⚽

    30. maj 2018 | 13:00

    Ако им је Ћурковић почасни председник, шта им је онда туђман, почасни оснивач, или штс већ? Нзм.питам само, гробари би требали знати своју историју.

  • Ckalja

    30. maj 2018 | 13:53

    A jel ima neki izvadak iz knjige Lotara Mateusa buahahaha 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA