Bitno je samo da igram: Sergej priželjkuje važnu ulogu na Mundijalu (VIDEO)

Fudbaler Lacija očekuje veliku minutažu u Rusiji

  • 9

Krstajićevim odabirom igrača za meč sa Bolivijom, koji je ujedno bio i poslednji test pred Mundijal, pružen nam je na uvid tim koji će 17. juna izaći na megdan Kostariki na "Samara Areni".

Vrlo dobro su funkcionisale sve linije našeg sastava, pa je mnogo ofanzivnog talenta došlo do izražaja: Mitrović je "rešetao", Ljajić pogodio, Sergej bio kreativan...

>>> Našao sam novog Vidića, Sergej me za 15 sekundi oduševio odgovorom pred meč: Krstajić zadovoljan pred put u Rusiju

Ako ne bude velikih koncepcijskih promena, vezni igrač Lacija će se naći među starterima i u prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu, na koje naš tim ide osokoljen "petardom" sa Bolivijom.

Savršena uvertira za Svetsko prvenstvo, otvorili smo utakmicu golom i lakše nastavili u toku utakmice - rekao je Milinković-Savić posle meča u Gracu.

Poraz od Čilea je, kaže, podigao borbenu gotovost za Boliviju, velika želja je bila prisutna kod igrača da se dobije utakmica što ubedljivije moguće.

- Izgubili smo nesrećno od Čilea iako smo, prema mom mišljenju, bili bolji, to nam je dalo nam vetar u leđa da uđemo jače u ovu utakmicu.

Jako, borbeno, nadahuto i energično - tako će izgledati Srbija na Mundijalu, najavljuje Sergej.

- Sve tri utakmice na Svetskom prvenstvu igraćemo agresivno uz presing od starta. Bitno mi je da igram, a gde, to nije toliko važno. U svaku utakmicu ovako da uđemo kao protiv Bolivije i neće biti problema.

Foto: MN Press

Poslušajte izjave Aleksandra Kolarova i Aleksandra Muitrovića posle meča u Gracu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    9. jun 2018 | 21:48

    Pocni da igras

  • Putin R.S

    10. jun 2018 | 00:45

    Sada vidim zasto te Muslin nije zvao u repku. Ti se decko neprimetan, ali stvarno si NEPRIMETAN!!! Daj boze da te krene na SP, ali cisto sumnjam.

  • zoran

    9. jun 2018 | 21:56

    Nista nije pokazao.Valjda ce proraditi u Rusiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA