≫ 

Gre`ota je od Boga što se Zvezda ogrešila o mog unuka: Šaban osuo paljbu po Zvezdi zbog Luke Adžića! (VIDEO)

Pevač istakao da najviše na svetu voli Zvezdu ali da crveno-beli nisu pravilno postupili sa njegovim unukom

  • 38

Proslavljeni pevač narodne muzike Šaban Šaulić komentarisao je svoje fudbalske veštine i svoju ljubav prema Zvezdi i izneo svoje mišljenje o tome kako se klub za koji navija poneo prema njegovom unuku Luki Adžiću.

>>>Zvezda predstavila novo pojačanje: Znam ko je nosio broj 8 pre mene (VIDEO)

Šaulić je istakao da Luka idalje navija za Zvezdu ali da se klub nije na pravi način poneo prema njemu.

- Ja sam fudbal sanjao noćima. Sanjao sam kakav drubling treba da napravim, kako da osmislim akciju jer sam nosio broj 10 na leđima. Uvek sam bio najbrži, najlucidniji, najbolji dribler...to se tada cenio - istakao je Šaban i potom dodao:

-  Ne bih da blatim Crvenu zvezdu koju najviše volim na svetu ali nisu bili korektni prema njemu što je greota od Boga, a Bog gleda sve. Bog mu je dao pravu šansu da se na pravom mestu pokaže i dokaže.

Kompletan razgovor sa Šabanom Šaulićem pogledajte klikom na video na početku teksta.

VIDEO: Luka Adžić izviždan na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    13. jun 2018 | 11:28

    Zvezda je bila u ozbiljnoj krizi dok su dede i očevi sastavljali ekipu zajedno sa menadžerima trenerima bez autoriteta...Milojević je ozbiljan čovek koji zna šta radi.Malom je dao šansu...Ima 18 godina tek a već je alav i nestrpljiv...Nek sad u Anderlehtu traži da igra...a tamo neće igrati ni blizu kao u Zvezdi.

  • Valjevac

    13. jun 2018 | 08:52

    Nije Zvezda kriva tvoj unuk je mogao da odluci da li ce ostati,on je izabrao da ide

  • Rola

    13. jun 2018 | 10:28

    Sabana razumem kao dedu ali ga ne razumem kao navijaca. Navijac sam vecitog rivala ali Saban nije u pravu,pitam se gde je njegiv unuk trenirao koliko kosta Zvezdu njegov razvoj sad kad treba da i Zvezda vidi korist vidi bogati nece potpis ugovora poput Pantica Zivkovica Jankovica a kada ne ostvari ono sto uamislio onda dobra Zvezda dobar Partizan i zele povratak. Ovo je bahatost i takvi igraci bi trebali biti precrtani kako u Zvezdi tako i Partizanu za vek i vekova. Sabanu svaka cast al8 n8je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA