≫ 

Partizanova velika želja potpisala za Monpelje: Napadač odlučio da se ne vraća u Humsku (FOTO)

Posle Rusije i Turske, povremeni reprezentativac Srbije karijeru nastavlja na zapadu Evrope

  • 14
Škuletić na promociji u novom klubu Foto: Telegraf

Nažalost po navijače Partizana i sve one koji su se nadali da će Petar Škuletić ovoga leta ponovo obući crno-beli dres, to se neće desiti.

Razloga je nekoliko, niti je klub iz Humske mogao da ispoštuje platu fudbalera, niti se gorostasnom napadaču vraćalo u srpski fudbal, kada su još mnoga vrata bila otvorena. Povremeni reprezentativac Srbije je našao novi klub i to na zapadu, tačnije u Francuskoj, gde je potpisao ugovor sa Monpeljeom, saznaje Telegraf.rs.

Za one malo upućenije, to je i očekivan epilog, jer je fudbaler pre nekoliko dana rešio svoj status u turskom Genčlerbirligiju, tako što je dogovorom sa klubom dobio “čiste papire”.

Taj čin je zapravo bio ogromna olakšavajuća okolnost u pronalaženju nove sredine, jer je Škuletić na stolu već imao nekoliko ponuda (Kluž, APOEL...) i bilo je samo pitanje negovog izbora gde će nastaviti karijeru.

Škuletić u dresu Partizana Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Kako je fudbaler insistirao na tome da se okuša na zapadu, kada je stiglo interesovanje Monpeljea – više nije bilo nikakve dileme. Posao je ekspresno dogovoren, a fudbaler je sa francuskim prvoligašem potpisao ugovor na četiri godine.

Interesantno je da je tokom boravka u Partizanu, Škuletić takođe bio nadomak francuske lige, s tim što je tada imao ponudu Lila. Ali je posao propao, jer je u Humskoj bila na snazi primopredaja vlasti i nije se znalo ko tačno treba da odluči o prodaji napadača.

Kasnije se obreo u Lokomoviri iz Moskve, a zatim i Genčlerbirligiju,koji je napustio posle samo godinu dana, pošto je klub ispao u drugu ligu.

VIDEO: Novo pojačanje Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. jun 2018 | 13:03

    Па зар се нису довољно појачали? Остао Илић, и дошао Меси са Зеленортских острва. Мало ли је? Овај може да пеца и на Дунаву или Сави, не мора да тражи острво...

  • Saki

    13. jun 2018 | 13:09

    Nije lud da se vraca u mali klub

  • Zoran Veteran

    13. jun 2018 | 14:05

    Čuj da se vrati u Partizan, s Konja na Magarca, ko da je Partizan neki klub..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA