≫ 

Prvi trening Zvezde u Austriji: Ko je najglasniji u "ševi" i koje prevozno sredstvo Milojević nudi igračima? (VIDEO)

Milan Jevtović je odradio prvi trening sa ekipom, a bio je u grupi sa najmlađim igračima

  • 0

Fudbaleri Zvezde odradili su prvi trening u sklopu završnog dela priprema, u austrijskom Vindišgarstenu, mestašcetu smeštenom usred Alpa.

>>> Alpska idila dočekala Zvezdu, mesto je kao sa razglednice: Ovde će crveno-beli kovati planove za Ligu šampiona (FOTO) (VIDEO)

Bajkovit ambijent prijatno vreme za trening, uz temperaturu od 15 stepeni, sačekali su crveno-bele u Austriji. Trening je bio nešto laganijeg ritma, uglavnom se svodii na trčanje i "ševu".

Tmurno vreme nije zaustavili fudbalere Zvezde da vredno treniraju; Foto: Telegraf.rs

Igrači su bili podeljeni u tri grupe, a treniralo je i najnovije pojačanje Zvezde, Milan Jevtović, koji je bio u grupi sa najmlađim igračima. Sa ekipom je trenirao i trener Vladan Milojević, koji je umeo tokom treninga da se našali kada bi neko ostao u krugu duže i da da duhovit na to.

Najzanimljivije u "ševi" bilo je u grupi gde su bili igrači koji bi trebalo da budu okosnica tima. Sa njima je radio i Nikola Stojiljković, koji se za sada nije izdvajao glasnim komentarima. Glavnu reč vodili su Vujadin Savić, Aleksandar Pešić i Filip Stojković, koji bi glasno uzvikivali posle dobrog poteza, ili ako bi u poslednji čas uspeli da spreče da ostanu u krugu i kad se izbroji 21 dodavanje.

Čuvena ševa; Foto: Telegraf.rs

Trener Milojević je posle treninga saopštio igračima da ih u nedelju očekuju dva treninga, jedan u 9.30, a drugi od 17.00, a da ko želi, može do terena da dođe biciklom, ili da bude ispred hotela 5 minuta pre početka treninga kada će ka terenima krenuti klupski autobus.

Zvezda će na pripremama u Austriji odigrati 4 pripremne utakmice, a prva je na programu u ponedeljak protiv Rida.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA