≫ 

Žene u Srbiji počele da igraju fudbal, uhvatila ih groznica Svetskog prvenstva! (VIDEO)

U jeku Mundijala, poznate dame su se okupile ne bi li zaigrale fudbal, ali sve u humantarne svrhe

  • 0

Ukoliko ste mislili da lepši pol ne igra fudbal, ili ga bar ne voli, prevarili ste se. Veliki broj žena sa javne scene okupio se sa zajedničkim humanitarnim ciljem, kako bi pomogle deci oboleloj od raka.

Feliks Brih pakuje kofere: Dželat Orlova završio sa suđenjem na Mundijalu!

Humanitarnu fudbalsku utakmicu su igrale dame, prave fudbalerke, profesionalke i državne reprezentativke, ali i naše poznate voditeljke, novinarke, pevačice, glumice, sportistkinje, Leontina Vukomanović, Marina Tadić, Marija Žeželj, Dušica Spasić, Irena Jovanović, Svetlana Aleksić, Marija Savić Stamenić, Sara Damnjanović i mnoge druge. Domaćin i voditelj humanitarne fudbalske utakmice bio je glumac Žarko Stepanov, a sudija muzičar Marko Đurovski. Broj postignutih golova množio se sa 10.000 dinara, a prikupljeni novac, doniran je Udruženju roditelja i dece obolele od raka “Zvončica” za kupovinu infuzione pumpe. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Ivanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA