≫ 

Partizan licencirao 28 fudbalera za Rudar: Nema momka koji je na ''velika zvona'' došao u Humsku!

Juri Vakulko neće učetvovati u prvoj ovosezonskoj akciji crno-belih * Na spisku, takođe, nema ni Uroševića i Ostojića

  • 27

Narednog četvrtka (12. jul, 20.15 časova) Partizan igra prvi evropski meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope i to protiv Rudara iz Pljevalja, pa su tim povodom crno-beli još u petak poslali u UEFA spisak od 28 fudbalera (22 na A, plus šest na B listi), na koje računaju za pomenutu utakmicu 1 kola takmičenja.

Na A listi nalazi se ukupno 22 fudbalera i ona je, manje-više očekivana. Ovoga puta nije bilo mesta za defanzivce Slobodana Uroševića i Bojana Ostojića, koji je u potrazi za inostranim angažmanom. Odnosno ukrajinskog vezistu Jurija Vakulka, na čijoj su poziciji u prednosti Saša Zdjelar, Danilo Pantić i Marko Jevtović.

Zanimljivo, Vakulko je zimus najavljivan kao veliko pojačanje crno-belih, međutim, za sada nije u prvom planu.

Pravila su takva da klub iz Humske ima pravo da prijavi još jednog fudbalera naknadno, ukoliko, recimo, realizuje neki transfer u narednim danima, i to 24 časa pre početka utakmice.

Vakulko na promociji u Partizanu Foto: partizan.rs

Što se tiče B liste, na njoj se nalaze fudbaleri rođeni posle 1. januara 1997. godine i Partizan u tom slučaju ima mogućnost neograničenog broja imena mladiih igrača. Ali su se crno-beli ovoga puta odlučili za šestoricu momaka, koji su ponikli u Omladinskoj školi.

U odnosu na pripremni period na spisku nema Đorđa Jovanovića, koji još uvek iščekuje transfer u inostranstvo i Strahinje Jovanovića, koga će klub, zbog nagomilane konkurencije na krilnim pozicijama, najverovatnije poslati na pozajmicu.

Naravno, ovo je bio izbor stručnog štaba samo za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i duele sa Rudarom, a već od sledećeg kola crno-beli mogu da menjaju izbor licenciranih igrača. I tako sve do kraja plej-ofa, odnosno plasmana u grupe, kada se prijavljuje definitivni spisak za pomenutu fazu takmičenja.

A LISTA

GOLMANI

88 Vladimir Stojković

61 Marko Jovičić

12 Filip Kljajić

ODBRANA

4 Miroslav Vulićević

6 Mark Valijente

44 Gabrijel Enake

30 Milan Mitrović

26 Nemanja G. Miletić

73 Nemanja R. Miletić

VEZNI RED

7 Zoran Tošić

10 Marko Janković

16 Saša Zdjelar

18 Đorđe Ivanović

20 Sejduba Suma

21 Marko Jevtović

22 Saša Ilić

27 Nebojša Kosović

55 Danilo Pantić

NAPAD

3 Leandre Tavamba

9 Nemanja Nikolić

11 Rikardo Gomeš

51 Ognjen Ožegović

B LISTA

41 Aleksandar Popović

15 Svetozar Marković

2 Luka Cucin

8 Armin Đerlek

40 Jovan Kokir

17 Zlatan Šehović

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⚽️⚽️⚽️

    8. jul 2018 | 17:22

    1. Stojković 2. Gajić-desni bek 3. Šehović-levi bek 4. Marković- štoper 5. ???- štoper 6. Zdjelar 7. Spiridonović 8. Raća Petrović 9. Nikolić 10. Suma 11. Rikardo Gomeš

  • ⚽️⚽️⚽️

    8. jul 2018 | 17:14

    Realno loš tim imamo i ograničenog trenera!!!

  • Dabovski

    8. jul 2018 | 17:00

    Partizanu treba četri do pet igrača da bi imao koliko toliko normalan tim(štoper,desni bek,zadnji vezni,levi bek i vezni levi). Prodati : Jovičića(opasna rupetina)Tošića,Tavambu,Ožegovića,Miletića levog,Jevtovića,Vulićevića,Jankovića- to je par miliona 4-5!!! Dovesti: Spiriridonovića(levi vezni),Aleksndre Koeff(štoper),zadnji vezni(tipa Žuke ili neki prljavi portugalac),desni bek Gajić, Raću Petrovića I to je tim korektan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA