≫ 

Izjava Ilieva koju je lepo čuti: Partizan i Zvezda "guraju" jedni druge, tako treba (VIDEO)

Sportski direktor crno-belih u predvečerje nove sezone pričao o ekipi Partizana, rivalima, o igračima koje ima Đukić, transfer roku

  • 7

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je, uz igrače, rukovodstvo i stručni štab crno-belih, deo prijatne svečanosti u pozorištu "Duško Radović", povodom promocije novog dresa viceprvaka Srbije.

>>> Odlazim iz Partizana, ali ga nosim u srcu: Tavamba potvrdio da napušta crno-belu porodicu (VIDEO)

Iliev, koji je i sam nekada menjao crno-bele garniture kao igrač, konstatovao je da je nova najlepša do sada, ali svestan je da "boj ne bije svijetlo oružje", dodaćemo: niti lepota dresa - već borba, kvalitet, uigranost, želja...

O tome, ali i o transferu Tavambe, Sumi kao novom lideru na terenu, transfer roku, Iliev je pričao je za Telegraf.rs.

Sem toga, i o "večitom rivalu" Zvezdi, ponovo sa mnogo poštovanja...

- Jedino što mogu da kažem to je da Partizan i Zvezda stvarno "guraju" jedni druge u poslednjih par godina. Napravljeni su ozbiljni pomaci i to se videlo u Evropi, jednostavno ništa ne može da bude slučajno, dobro se radi na obe strane, i to može samo da bude dobro za srpski fudbal.

U vide, u vrhu teksta, pogledajte kompletan intervju sa sportskim direktorom Partizana

VIDEO: Pogledajte promociju novih garnitura Partizanovh dresova

VIDEO: Poslušajte i šta nam je Leandre Tavamba rekao o njegovom odlasku iz kluba

(M.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😱😱😱

    9. jul 2018 | 22:36

    Guraš ti zvezdu sa Djukicem i tvojim pojačanjima.

  • Ja...RS

    9. jul 2018 | 22:46

    Dok je tebe i Djuke nema krize za nas 😂😂😂

  • Grobar

    10. jul 2018 | 11:19

    Dobro se radi sa obe strane ? Oni su pre dve godine kada su Grujica prodali na sve transfere ukupno uzeli oko 12 miliona Evra? A ti Ivice? Ulozili u ekipu,kazem ulozili!!!! Prosle godine nam uzeli titulu,doveli Pesica za 700 hilj evra prodali ga za lreko 4 miliona,ti Tavambu za nesto malo jace od milion! Obe strane dobro rade? Prodali ove klince Ilice za 7 miliona i opet ulozili! Dovode igrace za dzabe ili za sicu a uzimaju milione na njih,pocevsi od tog Pesica,pa Kange pa Boacija tako ce i za Radonjia i za Srnica i za Stojkovica,Savica, Babica,Melega.... i opet dovode kvalitetna i proverena pojacanja,a ti platis drvo za 2 mil koje danas niko nece ni za dzabe,imas pola tima penzionera na koje “sutra” neces moci ni evro da uzmes!!! I obe strane rade dobro? Oni sacuvaju skoro ceo tim i jos se kvalitetno pojacavaju i opet ce na svakoj poziciji imati dva dobra kvalitetna igraca,a mi? Doveli su ovog Holandjanina najboljeg igraca Apoela,doveli Stoiljkovica,doveli Melega.... Dovode opet jaka pojacanja,a ti Ivice? Koliko zaradjujes za Partizan u odnosu na njih? Kako radis? Koliko ulazes? I oni i sada pokusavaju da spuste napadacu koji vredi 5 miliona cenu i da ga dovedu,a ti dovodis iz druge lige naoadaca Partizanu,samo da je za dzabe i sve je ok,zar ne? I kazes obe strane rade dobro? Zar ne vidis razliku koja se vidi iz aviona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA