≫ 

Nova glupost golmana Liverpula posle koje će teško ostati među stativama! (VIDEO)

Ovo mu nije trebalo

  • 9

Golman Liverpula Loris Karijus, koji je jedan od glavnih krivaca za izgubljeni meč finala Lige šampiona protiv Reala, napravio je novu glupost na prijateljskom meču zbog koje mu je mesto u timu dodatno uzdrmano.

>>> Marez napustio Lester za 68 miliona, konačno mu se ispunila želja! (FOTO)

Dok se Engleska nada trofeju namenjenom prvaku sveta, premijerligaški klubovi u jeku su priprema za novu sezonu. Tako je Liverpul u utorak pobedio Tranmer sa 3:2, a potez koji je obeležio ovaj susret jeste Karijusova nespretna intervencija posle koje su Redsi primili gol.

Nesrećni golman nije uhvatio loptu, već se ona od njega odbila, najbrži je bio protivnički igrač koji je lako zatresao mrežu.

Ipak, dobra stvar po Nemca jeste ta da ga barem za sada, štiti menadžer kluba Jirgen klop.

- Greške se dešavaju. Ne volim ih ja, ne voli ih publika, ne vole ih igrači, ali se dogode. Tačno je da je mogao bolje da reaguje i da odbrani taj šut. Međutim, moramo da idemo dalje, da učimo iz svega toga i da gledamo samo napred - rekao je Klop.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    11. jul 2018 | 14:06

    Svaka cast za Klopa. Nije smak sveta kad gresis. Covek ima los period. Jos uvek ga muce greske iz ls. Treba mu podrska da se vrati. De hea je jedan od najgorih golmana sa SP. Jos kad je primio onaj budjavi gol od Kristijana.. I idalje je jedan od najboljih i najskupljih. Svaka cast za Klopa. Mi golmani to razumemo.

  • delija ⚪️🔴⚪️🔴

    11. jul 2018 | 11:55

    Jel ima jos uvek potras mozga . Хаха

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    11. jul 2018 | 12:05

    Ovo jr Klopov brat od tetke,sigurno:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA