Ne trčiš, ne treniraš, prodaš Ronalda kao menadžer i zaradiš brutalnu gomilu novca! (FOTO)

Biti menadžer najboljeg fudbalera na svetu je više nego isplativ posao ovih dana

  • 1

Agent fenomenalnog portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda Žorž Mendeš, već je jednom sklopio posao sa čelnicima Juventusa, kada im je prošlog meseca prodao beka Žoaa Kansela za iznos od 40 miliona evra.

>>>Real poslao ponudu Laciju od 155 miliona za Sergeja! (FOTO)

Samo nekoliko nedelja kasnije, torinski gigant je poslao ponudu od 100 miliona evrospkih novčanica za zvanično najboljeg igrača sveta, Kristijana Ronalda, koju je Real Madrid prihvatio.

Mendeš će na ime ovog transfera zaraditi skoro 12 miliona evra, što će naterati mnoge ljude u svetu da se zamisle prilikom debata u vezi sa najboljim životnim zanimanjima.

Takođe, u sklopu ovog trnasfera, bivši klubovi Portugalca, Sporting iz Lisabona i Mančester Junjted, će podeliti sumu od 5 miliona evra, što ukupnu cenu transfer čini većom od 100 miliona evra.

Takođe, glavni sponzor Juventusa, kompanija FIAT, će pomoći u finansiranju godišnjeg Ronaldovog ugovora koji iznosi 30 miliona evra, ali će uprkos tome ukupna vrednost Ronaldovog boravka u Torinu biti 350 miliona evropskih novčanica.

>>>Počela "operacija Kutinjo": PSŽ poslao bolesnu ponudu, ponovo se obara svetski rekord!

Petostruki osvajač Zlatne lote se sastao sa predsednikom Juventusa, Andreom Anjelijem, u hotelu u grčkoj, gde je pristao da potpiše četvorogodišnji ugovor vredan 565.000 evra na nedeljnom nivou.

Sa druge strane, Real Madrid je potvrdio prodaju svog najboljeg igrača u utrak 10. jula u poslepodnevnim časovima.

 
A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

>>>Madriđani se oprostili od Ronalda, Dibala poželeo dobrodošlicu! (FOTO)

U saopštenju madridskog kluba je stajalo:

- Danas, Real Madrid želi da izrazi zahvalnost prema igraču koji je dokazao da je najbolji u svetu, i koji je obeležio jedno od najsvetlijih perioda u istoriji našeg kluba kao i svetskog fudbala.

Pored osvojenh titula, sakupljenih trofeja, i trijumfa ostvarenih na terenu u toku ovih 9 godina, Kristijano Ronaldo je bio primer posvećenosti, rada, odgovornosti, znanja i napretka - pisalo je u zvaničnom saopštenju kraljevskog kluba.

Za Real Madrid, Kristijano Ronaldo će uvek biti jedan od najvećih simbola i unikatni uzor za generacije koje dolaze. Real Madrid će uvek biti njegov dom - navedeno je na kraju saopštenja.

Ronaldo napušta trostruke uzastopne šampione Evrope u trenutku kada je utemeljio sebe kao najboljeg strelca u istoriji kluba sa 450 postignutih golova u svim takmičenjima, osvojivši dve titule šampiona Španije kao i 4 trofeja Lige Šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reqlno

    11. jul 2018 | 19:53

    On je najmocniji covek u fudbalu,ali ne samonzbog Ronalda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA