Trener Suduve zna sve o Zvezdi: Samo četiri fudbalera iz prošle utakmice će igrati protiv nas (VIDEO)

Vladimir Čeburin se nada da će njegova ekipa uspeti da pronađe slabosti crveno-belih i da ih iskoristi

  • 7

Crvena zvezda u utorak od 20.30 igra protiv Suduve meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a gosti su na Marakani imali konferenciju posle koje je trener litvanske ekipe Vladimir Čeburin govorio o utiscima pred utakmicu.

- Ovo je drugo kolo i želimo da pokažemo maksimum, znamo koliko je jaka ekipa Zvezda, znamo kakve rezultate je imala u Ligi Evrope prošle sezone i da je bila šampion. Analizirali smo Zvezdinu igru i pošto smo ovde da predstavljamo malu evropsku zemlju, ali želimo da pokažemo dobru igru - poručio je trener Suduve.

On je istakao da će od starta utakmice moći da se nasluti da li će se njegov tim braniti ili napadati, kao i da to na gostovanjima zavisi mnogo od rivala.

- Ne bih mogao da kažem da li ćemo samo da napadnemo ili da se branimo, to će sam početak utakmice da pokaže. Siguran sam da nećemo biti sve vreme u ofanzivi. U svakoj utakmici zavisi koliko ti rival dozvoli da napadaš i da se braniš. Potrudićemo se da nađemo slabosti našeg rivala i da ih iskoristimo - jasan je Čeburin, koji je upoznat da je na meču protiv Dinama iz Vranja faktički igrao rezervni tim Zvezde i da nije siguran da li je prednost to što je Zvezda imala meč za vikend.

- U prošloj utakmici je samo četiri igrača počelo meč od onih koji će igrati sa nama. Verujem da će još nekoga dodati i da neće sva četvorica da igraju, ali će utakmica pokazati da li mogu da imaju prednost zbog toga što su imali utakmicu za vikend.

VIDEO: Fudbaler Suduve ispričao javno kakav ih pakao čeka na Marakani

VIDEO: Rastemo iz meč u meč i bićemo još bolji: Milojević veruje u dobru igru protiv Litvanaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NA NOVOJ ADRESI

    23. jul 2018 | 23:23

    Pocasti ih sa dva komada pa nek se cesu kako hoce

  • Dare

    24. jul 2018 | 16:14

    Znamo da je bila šampion. Pa da nije ne verujem da bi igrala kvalifikacije za ligu šampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA