≫ 

Sudija na poluvremenu objašnjavao igračima Radničkog zašto je priznao gol Zvezdi, iako je Rodić bio u ofsajdu (VIDEO)

Rodić jeste bio njabliži golu, ali je lopta zakačila defanzivca Nišlija Bondarenka pre nego što je došla do njega

  • 36

Fudbaleri Radničkog ni pred početak drugog poluvremena meča protiv Crvene zvezde nisu mogli da se pomire sa činjenicom da je sudija Igro Stojiljković priznao gol domaćem timu iz 9. minutu.

Podsetimo, Rodić je tada zatresao mrežu Živkovića, iako je bio u ofsajdu. međutim, Stoiljković je pokazao na centar jer je Bondarenko pre toga igrao kolenom pre nego što je lopta došla do levog beka Zvezde.

Upravo to je glavni sudija objašnjavao prvotimcima Radničkog - Nomi, Stojanoviću i Mićiću - u trenutku kada su Nišlije izašle na teren pred drugo poluvreme.

Inače, prema novim pravilima sudijska komisija FIFA i UEFA traže od sudija da uvek sačekaju pre nego što dignu zastavicu. Tako je bilo i sada na Mudnijalu, a to smo često mogli da vidimo i kada u Super ligi sude Milorad Mažić i njegov sudijski tim.

Otuda i ne čudi što je Stojiljkovićev pomoćnik sačekao kraj akcije. Bondarenko je u međuvremenu dirao loptu i zastavica se nije podigla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ns

    29. jul 2018 | 21:38

    Cist ofsajd,ali navikli smo,ne vazi za Zvezdu...

  • Grobar do groba

    29. jul 2018 | 21:59

    Kao i obicno ne daj Boze da je Partizan igrao umjesto Zvezde digli bi zastavu i da je bilo dq nije bilo.Kao i sve titule Zvezdine namjesteno i debelo placeno.

  • Kengur

    29. jul 2018 | 21:32

    Vrtite pricu kako hocete ali neko mora da odgovara za ovaj kriminal. Cist ofsajd i ne moze nista drugo biti. Terza plati, sudija namesti, mediji se potrude da ublaze ali polako, doci ce i taj dan kad se naplati Zvezdi za sve namestene titule a ima ih mnogooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA