Kopitović odveo Čuku na 1. mesto: Brđani nisu blistali, ali su pobedili kod kuće!

Defanzivac Čukaričkog je bio strelac jedinog gola protiv Mačve

  • 1

Fudbaleri Čukaričkog su prvi na tabeli Super lige Srbije! Barem do subore veče, pošto će drugoplasirana Crvena zvezda svoj meč protiv Voždovca igrati od 19.00 časova, a trećeplasirana Mladost u nedelju protiv Partizana.

Brđani su u uvodnom meču 3. kola savladali Mačvu rezultatom 1:0, a gol je postigao Boris Kopitović u 64. minutu. Marko Docić je izveo korner s desne strane i Kopitović je loptu zakucao u gol sa neka dva ili tri metra.

Doduše, golu je prethodio sporni momenat jer je pitanje da li je Ristivojević izbacio loptu ili je ona zakačila Stojanovića tokom duela.

Inače, Ristivojević je imao jednu od dve najbolje prilike za Mačvu kada je njegov udarac u finišu prvog poluvremena odbranio Stevanović, a lopta je od prečke otišla u korner.

Arhivska fotografija Borisa Kopitovića Foto: fkčukarički.com

Najbolju za izjednačenje je propustio Gigić u 70. minutu, kada mu je udarac sa pet metara odbranio Stevanović. Zatim i jednu u 90. minutu...

Čuka nije blistala, ali je bila bolja. Osim tog gola, najbolju priliku je propustio Ovusu sredinom prvog poluvremena. Sjajno je ''zalomio'' na desnoj strani i pogodio stativu. I rezervista Zorić je u nadoknadi vremena mogao da se upiše u listu strelaca kada je njegov šut izblokiran.

Brđani sada imaju sedam bodova iz tri meča, dok je Mačva ostala na tri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA