≫ 

Nama je svaka utakmica meč sezone, tako se spremamo: Milojević veruje u igrače i Božiju pomoć protiv Trnave!

Crvena zvezda u utorak igra prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u utorak (20.30 RTS, Sport klub) prvi meč 3. runde kvalifikacija za Ligu šampiona, a rival je Spartak iz Trnave. Ovo je veoma bitan meč za crveno - bele jer bi u slučaju prolaza u narednu rundu, obezedili sigurno igranje u Evropi, tačnije u Ligi Evrope, ako ne uspeju da uđu u Ligu šampiona.

>>> Zvezda ide na Salcburg ili Škendiju ako prođe u plej-of za Lige šampiona!

Trener Vladan Milojević veruje da je svaki naredni meč za njegov tim najvažniji i tako sprema igraće:

- Oseća se taj pozitivan naboj, tenzija i prenosi na igrače. Mnogo je bolje kad igrate u takvom ambijentu. Od mene nikada niste čuli neka obećanja, samo tražim od igrača da se bore za svaku loptu, svaki aut. Da uz navijače i Božiju pomoć daju sve od sebe,  pa ćemo videti dokle će nast to odvesti - rekao je Milojević na konferenciji u Beogradu.

- Spartak je pokazao da je ozbiljan tim, na papiru je bio slabiji, pa je izbacio Legiju. Imaju lokalne igrače, iskusne, neće biti ništa lakše nego u prethodnim duelima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Respektujemo ih i adekvatno ćemo se pripremiti za njih - dodao je Milojević.

On je naglasio da Spartak nije defanzivna ekipa, već da igra savremeni fudbal.

- Teže onom što svi hoće, imaju brze i fizički jake igrače. Nisu menjali tim iz prošle sezone, to je ono što treneri vole... Moramo da budemo oprezni - smatra trener Zvezde.

Svaki novi meč je meč karijere: Vladan Milojević trener Zvezde Foto: MN Press

Na pitanje da li misli da je duel sa Spartakom meč sezone, trener Zvezde je odgovorio:

- Svaka naredna utakmica nam je meč sezone. Ovde je specifično. Igra se dva poluvremena, u Beogradu je prvo, u Trnavi drugo.  Međutim, za nas ništa nije specifičnije, ni ta prva ni ta druga, a ni treća  utakmica Bože zdravlja -rekao je Milojević aludirajući na mečeve plej -ofa, i dodao:

Suduva je pregažena lako, taman kao priprema za Spartak Foto: A. Nalbantjan

- Svaka naredna utakmica nam je najbitnija i utakmica karijere. Tako će biti i u skorijoj budućnosti - smatra trener Zvezde.

Milojević je upitan i o narednom rivalu, a to mogu da budu Salcburg ili Škendija

- Nemam komentar,  kako vreme prolazi svi ti protivnici su za respekt. U ovom trenutku mi samo mislimo o Spartaku, pričamo o ovome samo zato što je takav format. Inače ne biram protivnike - objasnio je strateg Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cile

    6. avgust 2018 | 14:34

    Uvek bio i ostao GOSPODIN! Nebitno da li je Backa ili Arsenal uvek pokazuje postovanje prema protivniku! Ne kuka na vreme,na teren,na uslove,na sudije..ne daje velika obecanja,a ispunjava duplo vise nego sto obeca. Treba mu dati ugovor na 10 godina! Svaka cast majstore!

  • Arteon

    6. avgust 2018 | 13:57

    Ma kakav Salzburg. Smesno. Gazi samo gazi

  • Kolina

    6. avgust 2018 | 19:40

    Secam se kada je Vlada Milojevic od miloste nas Vlajko iz Arandjelovca preuzimao nasu Zvezdu kakva su podcenjivanja bila i omalovazavanja...a evo sada ulazi u Ligu Sampiona prosle godine Liga Evrope.Smiren,stalozen,hlandokrvan,hrabar i optimista,veruje u sebe u svoj tim i u Boga....Vlado brate vole te tvoji Arandjelovcani i veruju u tebe od prvog dana....Samo jako batice do kraja gas........P.S Razmrdaj Srnica uspavao se nesto u poslednje vreme moze mnogo vise da pruzi......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA