≫ 

Pomeren meč Zvezde i Spartaka zbog Evrope

Dva kluba ove nedelje igraju važne evropske utakmice

  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde i Spartaka trebalo je da narednog vikenda u subotu odigraju meč 4. kola Superlige Srbije. Međutim, kako oba kluba igraju još u Evropi, logično je da nema mnogo vremena za pripremu duela za taj dan.

>>> Zvezda ide na Salcburg ili Škendiju u plej-ofu za LŠ! Ako izgubi od Spartaka, crveno-beli mogu na Olimpiju ili Helsinki u LE!

Utakmica je trebalo da se igra u subotu od 19 sati na stadionu Rajko Mitić. ali logično je da Spartak ne može da se pripremi posle teškog meča u Evropi sa Brondbijem koji je u četvrtak uveče, doduše na stadionu Rajko Mitić. A bilo bi previše da igraju novi meč za manje od 48 sati.

Ipak, za sada taj meč stoji u rasporedu Arene sport za subotu od 19 sati. Mešutim, iz Superlige su nam potvrdili da je utakmica u nedelju 12. avgusta u 19 sati i da neće biti nikakvog odlaganja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    6. avgust 2018 | 18:07

    Što se nas tiče,mi možemo i sa trećom postavom!

  • glas razuma

    6. avgust 2018 | 19:07

    U nedelju uvece protiv Spartaka a onda u ponedeljak ujutru na put za Slovacku ...neko se bas ubija od zelje da donese dobrobit Srpskom fudbalu

  • Bgd pfc

    6. avgust 2018 | 17:57

    Zasto odlaganje?Zvezda da izvede petlice i Stojiljkovica i ovog novog centarfora najboljeg na svetu iz Zemuna jer moraju dati barem po gol.A Jovelja ce protiv nekih drugih dati 3.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA