≫ 

Odlična vest za Partizan pred Dance, Mirković će moći da računa na najnovije pojačanje

Goran Zakarić je meč sa Lučancima posmatrao iz lože stadiona, ali će konkurisati za tim protiv Nordsjelanda

  • 14

Postaje već veoma ozbiljno za Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer posle eliminacije litvanskog Trakaija na red dolaze okršaji sa daleko ozbiljnijim protivnikom - Nordsjelandom, pa će crno-belima biti neophodne sve raspoložive snage.

>>> Partizan nije imao sreće: Crno-beli čekaju Bešiktaš ili LASK u LE, Spartak ide u Belgiju ili Poljsku!

Tim povodom je, pre nekoliko dana, licenciran Milan Lola Smiljanić, a administrativci kluba iz Humske su ekspresno dodali još jedno ime na spisak igrača za 3. kolo kvalifikacija, na koje će trener Zoran Mirković moći da računa u četvrtak u Danskoj (19.45, Sportklub).

Radi se o Goranu Zakariću, koga možda očekuje i debi na pomenutoj utakmici. Zakarić je zvanično predstavljen u Humkoj minulog petka, odmah po povratku ekipe iz Litvanije, otuda nije bilo vremena da se nađe u konkurenciji za meč sa Mladosti iz Lučana, koji je posmatrao iz lože stadiona u Humskoj.

>>> Zbog Partizana je rizikovao šest meseci kazne, bio kao "na iglama" mesec i po dana, sada je konačno crno-beli! (VIDEO)

Ali, crno-beli su se potrudili da krilnog napadača veoma brzo “dopišu” na spisak fudbalera koji konkurišu za evropske mečeve, pa će se Zakarić naći u avionu za Farum i u konkurenciji za duel sa Nordsjelandom.

Fudbaler je proteklih mesec dana trenirao individualno, iščekujući transfer u Partizan, a po dolasku u Beograd odmah se priključio radu tima, pa se očekuje da upiše bar nekoliko minuta, odnosno debituje za crno-bele.

VIDEO Goran Zakarić na promociji u Partizanu

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mlk

    7. avgust 2018 | 12:02

    Prvo pustite momka da pokaze sta zna, a tvrdim da je ovaj igrac super desno krilo i tehnika i brzina i pregled igre, a sto je najvaznije odlican centarsut i topovski udarac, eto brzo ce te povuci vase glupe komentare, jer ovaj momak je igrac za evropski Partizan, bolji je i konkretniji i od Jankovica (koji sada moze da igra levo krilo kao protv Jang Bojsa) i od Tosica koji je jos povredjen i izgubio je zbog godina i brzinu, Samo napred Gorane!

  • Рв

    6. avgust 2018 | 23:03

    Е црно нам је то појачање

  • Stručno Usavršen

    6. avgust 2018 | 23:46

    Nekad nam pojačanja bili West,Božinov,Mijatović,Cleo,Moreira,a danas Zakarić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA