Prijović poveo PAOK ka ludom preokretu protiv Spartaka, Salcburg poslao poruku Zvezdi rutinskom pobedom! (VIDEO)

Na potezu su crveno-beli protiv Trnave, pošto je Salcburg veliki deo posla završio

  • 6

Fudbaleri PAOK-a i Spartaka iz Moskve odigrali su spektakularan meč u Solunu (3:2), dok je Salcburg rutinirano savladao Škendiju sa 3:0.

Salcburg je na svom terenu jednom nogom zakoračio u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom seldi ukrštanje sa pobedniko meča Crvena zvezda - Spartak Trnava (1:1).

Razlika u kvalitetu je prevelika i sve sem prolaza Salcburga biće ravno vanserijskoj senzaciji, a to je bilo jasno već posle 16. minuta.

Naivno su Makedonci napravili penal i to je Dabur kaznio sa bele tačke, isti igrač je povisio na 2:0 u nadoknadi prvog poluvremena, nakon oštrog centaršuta Zlatka Junuzovića.

Javili su nam se navijači Trnave i razrešili dilemu oko orla: Među nama ima ljudi vaših korena, za nas je Kosovo Srbija! (FOTO) (VIDEO)

Dabur je samo malo promenio let lopte i rešio meč, da bi u završnici bio postavljen konačan rezultat, iz novog penala koji je izveo Samaseku, igrač kome se predviđa veliki transfer iz kluba.

Utisak pobede austrijskoj ekipi pokvario je Junuzović dobivši drugi žuti karton, što neće mnogo poremetiti tim u revanšu posle ovakve zalihe.

Sa druge strane, bilo je burno u Solunu, kako i dolikuje ovom grčkom klubu predvođenim kontroverznim vlasnikom Ivanom Savidisom.

Sve je krenulo nizbrdo sjajnim golom Popova u 7. minutu, Promes je uz malo odbijanje lopte doneo Spartaku 0:2, ali su se brzo probudili domaćini, željni Lige šampiona posle sezone u kojoj im je izmakla titula za zelenim stolom.

Prijović je u 29. minutu vrhunski izveo penal, da bi Limnios odlično reagovao samo osam minuta kasnije za 2:2.

Već u 44. minutu, Pelkas je na petercu umeo da kazni veliku grešku golmana Maksimenka, kome je lopta prošla kroz ruke - munjevito se našla u mreži.

Tu nije bio kraj, ređale su se šanse na obe strane, a Spartak je propustio zicer da iz penala dođe do 3:3.

Promes je imao idealnu situaciju za gol, ali je posle odbrane golmana lopta otišla do stative, pa nazad do polja.

Od mečeva za sredu, preostalo je da duel odigraju Seltik i AEK (20.45).

VIDEO - Golman Trnave skenirao meč sa Zvezdom i najavio žestok revanš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tejgoooo

    8. avgust 2018 | 21:04

    Salzburg je poslao poruku Trnavi a ne zvezdi

  • lujka

    8. avgust 2018 | 21:45

    Kakve veze ima salc sa zvezdom..hahah nece se oni sresti ne brinite hahah ..trnava i salc su par ..malena je kvar..ajd zdravo luzerice

  • srba

    8. avgust 2018 | 21:43

    Bas su imali strasnog protivnika pa imamo cemu da se plasimo ako prodjemo (ovo „ako prodjemo“ je samo posto uvek u*eru kad kazem da idemo dalje)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA