≫ 

Ovako se ulazi u srca Grobara: Gol odmah na debiju, pa još u evropskoj utakmici, Zakarić je oduševljen!

Dojučerašnji igrač Željezničara je jedan od onih koji je obeležio pobedu crno-belih u Danskoj

  • 12

Prva utakmica za Partizan i odmah - gol!

Tako to radi Goran Zakarić, sad je jasno zašto se Partizan toliko dugo borio da ga dovede iz Željezničara, čekao i dočekao ga kao vredan dodatak u timu Zorana Mirkovića.

>>> Pobeda Partizana u Danskoj: Crno-beli se probudili na debiju Mirkovića, gol Zakarića u prvoj utakmici za klub! (VIDEO)

Zakarić je pogodio na svom debiju i to u koliko samo važnom momentu, za 2:0 u Danskoj, i možda to baš bude pogodak koji će u zbiru odvesti crno-bele dalje, na poslednju stepenicu pred Ligu Evrope.

- Bolje nije moglo, ja sam zadovoljan svojim nastupom i naravno pogotkom na debiju u ovakvoj utakmici za ovakav klub - rekao je Zakarić za Telegraf.rs

- Nadam se da ću nastaviti ovim ritmom, da će iz utakmice u utakmicu ići sve bolje i bolje, ali to ne bi bilo moguće bez cele ekipe, verujem u ovu ekipu, u nas, i u to da ćemo u Beogradu imati veliku podršku navijača.

>>> Mirković otkrio kako je motivisao igrače da se iskidaju za grb Partizana (VIDEO)

O samoj utamkmici apostrofirao je dobar skauting protivnika i prava rešenja za njihove napadačke akcije.

- Zadovoljni smo rezultatom, pokazali smo u nekom periodu igre dobar fudbal, sigurno da nam je to dodatni motiv za revanš u Beogradu. Ostvarili smo ciljeve koje smo imali za ovde, da postignemo jedan ili dva pogotka, koliko je to bilo u mogućnosti. Imali smo i 2:0, imali i taj, slobodno da kažem, nesrećan trenutak kada smo primili gol što nas je malo poljuljalo, ali uspeli da izdržimo do kraja i uzmemo dobar rezultat za revanš u Beogradu.

A u revanšu...

- Nordsjeland se pokazao kao čvrsta ekipa, imaju specifičnu igru gde im bekovi stoje široko, mi smo ih, naravno, dobro analizrali i pokušali da zaustavimo prve napade. Uspeli smo u tome, ostvarili rezultat koji nas može držati do revanša u Beogradu, sad znamo još više o njima, analiziraćemo i njih, ali i naše propuste.

VIDEO: Poslušajte i analizu utakmice Zorana Mirkovića na konferenciji za medije

(Telegraf.rs/Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuvar

    10. avgust 2018 | 07:19

    Bravi majstore, samo tako nastavi nemoj da stajes sa davanjem golova.

  • N N

    9. avgust 2018 | 23:43

    Dobro nam dosao Brate !

  • SA

    10. avgust 2018 | 00:00

    Zakar brat nije cudno sto ga je uzeo Partizan, jedini koji je bio klasa u Zelji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA