Ništa osim želje nije valjalo: Mirković zabrinut posle pobede nad Zemunom!

Psihička priprema je glavni problem crno-belih

  • 18

Trener Partizana Zoran Bata Mirković pobedom od 1:0 nad Zemunom debitovao je na klupi crno-belih na gostovanju u 4. kolu Superlige Srbije.

Ipak, ono što nikako ne može da raduje, prema njegovim rečima, jeste igra i pad u drugom poluvremenu.

>>> Bledi minimalac Partizana na debiju Mirkovića u Superligi! (FOTO) (VIDEO)

Posle meča Mirković je istakao da je želja bila prisutna, ali je dobra igra izostala.

- Mogu da budem delimično zadovoljan samo prvim poluvremenom. Drugim, nikako. Napravili smo lošu uvertiru za četvrtak. U prvom poluvremenu smo napravili dosta dobrih akcija. Želja nam je bila da u gustoj odbrani Zemuna menjamo težište igre i u tim situacijama smo napravili neke dobre stvari. Sve ostalo, osim želje, nije valjalo - rekao je Mirković.

VIDEO: Mirković odradio prvi trening sa fudbalerima Partizana

Trener crno-belih uzroke loše igri vidi u lošoj psihičkoj pripremi.

- Ono što me brine je naša igra u drugom poluvremenu u obe utakmice. Da li sama pomisao na negativan rezultat ili poraz utiče da se uvuče strah u igrače i da se bez ikakve potrebe vrate na svoju polovinu… U toj igri stvarno dosta rizikujemo. Nemoguće je da se baš toliko raspadne igra od istih igrača, od istih ljudi - rekao je Mirković.

Mirković je ostao nedorečen na pitanje o novim pojačanjima.

- Kompleksna je stvar. Imamo igrački kadar, puni smo i sa brojem stranaca… Moraćemo ozbiljnije da sednemo i da popričamo o tome - zaključio je Mirković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Beograd

    13. avgust 2018 | 00:14

    Uprava napolje, uprava napolje, uprava napolje!!!!!

  • Sole

    12. avgust 2018 | 21:18

    Batice bolje bezi dok je vreme Besiktas vam roka po 5 komada i tamo i ovde.odbrana suplja,tim psihofizicki slab,psiholoha,psihijatra ubaci u strucni stab..Lola promasena investicija,Sumu sto dalje od I tima,levog Miletica takodje,vezni red nema herca za Partizan,zato bezi dok ti je vreme.sve u svemu prosecan tim za sredinu tabele,ua evropu NE.srecna titula prvaka ZVEZDI.Imaju upravu,skauting,moral,srce za boje kluba,dok nasi ni 10% nemaju od toga sto rival ima.to je realnost i stvarnost.Vucela propali Slobin politicar,Vazura balavac napirlitani curan-bitna dobra cuka na ruci,Ilijev za cirkus....

  • Dragan KV

    13. avgust 2018 | 15:30

    Fali organizacija igre,povezanost linija..To se uigrava na treninzima,zato si i doveden!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA